cont Cos

SAB

 

SAB

                                                                                                                                                  

 

 

 

SAB face parte din System Group, un grup de companii fondat in 1979, fiind unul dintre principalii furnizori europeni ale sistemelor de conducte PE si PP. Compania s-a nascut in Sirolo (AN) in 2003 si s-a mutat la Sant’Angelo in Vado in 2007, specializandu-se in turnarea si extrudarea materialelor plastice pentru productia de fi tinguri de compresie si electrofuziune, canale de drenaj si produse pentru irigarea prin picurare. SAB are o baza structurala consolidata de productie si de o retea extinsa de vanzari in Italia si in intreaga lume. In 2007 la Sant’Angelo in Vado (Italia), o noua fabrica se infi inteaza, fiind rezultatul unei investitii importante, unde cea mai buna tehnologie de productie si logistica au fuzionat pentru a oferi produse cu un raport foarte bun calitate / pret si un nivel de servicii in
continua imbunatatire.

 

Structura
Compania are un nivel foarte ridicat de control al calitati, controland intregul lant
de productie, de la o analiza atenta a materiilor prime pana la procesele de productie
de ultima generatie, Made in Italy.


Structura SAB obtine calitate in productie datorita:
√ Materiilor prime certificate achizitionate direct de la producatori de top;
√ Testelor de laborator stricte si nenumarate certificari obtinute in toata lumea;
√ Controlul detaliat al productiei cu sisteme de viziune in timp real.

 

Produsele
SAB ofera o gama larga de produse destinate irigatiilor, industriei apelor si a gazelor. Sistemele patentate ofera o lunga durata de viata fi tingurilor si intregului sistem diminuand producerea unor defectiuni. Parametrii de sudare sunt inscriptionati pe fiecare produs, si intregul ciclu de productie este automatizat si strict controlat. Printre principalele avantajele ale produselor de irigare SAB sunt insertia usoara a tevilor datorita sistemelor inovatoare brevetate, rezistenta si functionalitatea sporita, cresterea debitului de apa si asamblarea usoara. In timp real.

 

Calificari, premii si certificate

SAB S.p.a. face parte din cele mai bune 500 de companii italiene, primind distinctia de „top performer”, conform studiilor Centro Studi ItalyPost, impreuna cu L’Economia din
Corriere della Sera.

 

Certificare ISO 9001:2015 pentru gestiunea calitatii fabricatiei fi tingurilor si a tevilor pentru apa si gaz, pentru fabricarea sistemelor de colectare a apei si grilajelor de plastic pentru pavaj exterior, pentru fabricarea si comercializarea articolelor tehnice pentru irigatii din 1979.

 

„Premiul albastru” este atribuit de Comitetul EIMA solutiilor care se remarca  din punct de vedere al mediului - Premiul pentru solutia inovatiei produsului     RIOFLEX de a reduce semnificativ impactul asupra mediului.

 

 

„Premiul rosu” este atribuit de COmitetul EIMA solutiilor care sporesc valoarea produselor inovatoare prezentate de producatorii din sector in serviciul agriculturii si gradinaritului, care sunt din ce in ce mai avangardiste pentru productia de calitate, siguranta si durabilitatea mediului.

 

 

SAB ofera o gama larga de produse destinate irigatiilor, industriei apelor si a gazelor. Sistemele patentate ofera o lunga durata de viata tuburilor, fitingurilor si intregului sistem diminuand producerea unor defectiuni. Parametrii de sudare sunt inscriptionati pe fi ecare produs, si intregul ciclu de productie este automatizat si strict controlat.

Tehnologia, inovatia si preocuparea permanenta a companiei pentru a oferi accesul la produse performante de irigare si raport calitate pret foarte bun sprijina efortul si dezvoltarea agricultorilor si horticultorilor.