cont Cos

Substrat profesional pentru plante citrice

Substratul profesional pentru plante citrice este un sol formulat pentru a satisface nevoile particulare ale citricelor, care necesita o disponibilitate ridicata de apa si nutrienti in timpul vegetatiei lor, precum si un drenaj rapid si o aerare puternica a radacinilor in perioada stazei vegetative. Amestecul fractionat de turba blonda, piatra ponce si humus de coaja mentine echilibrul corect intre aerare si retinerea apei si previne stagnarea. Turba irlandeza mentine o structura stabila a substratului in timp, iar fertilizarea asigura o nutritie echilibrata si de durata, fara excesele de sare la care sunt sensibile aceste plante.

Substratul este potrivit pentru cultivarea si reimpostarea speciilor: aamaie, mandarina, portocala, grapefruit si kumquat.

Ingrasamant organic

Acest ingrasamant special, permis in agricultura ecologica, poate imbunatati caracteristicile fizice si chimice ale substratului prin stimularea metabolismului plantei si asigurand o dezvoltare excelenta a sistemului radicular si al frunzelor.

Turba irlandeza

Este un ingredient deosebit de rafinat, care garanteaza oxigenarea radacinilor si previne stagnarea apei. Este cel mai potrivit pentru mentinerea unei structuri stabile a substratului in timp.

Piatra ponce calibrata

Acest material asigura o porozitate ridicata si favorizeaza drenajul si o distributie uniforma a inmuierii, prin evitarea, in acelasi timp, a stagnarii apei.

Compozitie

0–10 mm turba blonda
OTB turba irlandeza
Humus de scoarta
7–12 mm Piatra ponce


Fertilizare

Ecologic, permis in agricultura ecologica.

Caracteristici
pH (H2O): 5,8 – 6,8
CE: 0,20 – 0,30 dS/m

 

Pret: 62,10 Lei (TVA inclus)
Cod produs: V896
Pret: 0 Lei (TVA inclus)
COMPLETATI CANTITATEA DORITA !