Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Gazon Franchi Sementi - Turbo

CARACTERISTICI:

Gazonul Franchi Sementi Turbo este un amestec de semințe pentru peluze, obținut din soiuri profesionale amestecate cu o formulare specifică de îngrășământ organic care grăbește creșterea și înrădăcinarea semințelor chiar și în condiții climatice și de sol precare. Amestecul de semințe este de înaltă calitate, fiind combinat cu îngrășământ, care asigură o creștere ultra-rapidă. Foarte potrivit pentru zonele cu iarbă din grădină care au pierdut gazonul din diverse motive și care trebuie refăcute rapid. Potrivit pentru toate tipurile de teren și pentru condiții climatice diferite. Viteza bună de dezvoltare și rezistența excelentă la călcare fac din el un gazon potrivit pentru mai multe utilizări.

MOD DE APLICARE:

În cazul semănărilor noi, pregătiți în mod corespunzător solul precedând la o prelucrare profundă și amestecând solul folosind substraturi de calitate.

În cazul reparației zonelor deteriorate, amestecați conținutul pachetelor și răspândiți uniform pe sol. Continuați cu o udare obișnuită, fără a crea stagnare.

Se seamănă de la începutul primăverii până la sfărșitul toamnei.

Fertilizați și udați în mod regulat în perioada vegetativă.

COMPOZIȚIA AMESTECULUI DE SEMINȚE:

Loietto Perenne L.         60%

Festuca Rubra L.           40%

DOZA DE ÎNSĂMÂNȚARE:
  • 33 grame/m2

Cu 1 kg de semințe puteți acoperi aproximativ 30 m2.

Pret: 28,50 Lei (TVA inclus)
Cod produs: F1 150/163
Pret: 0 Lei (TVA inclus)
Pentru modalitati de livrare click aici