Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Rijk Zwaan

RIJK ZWAAN amelioreaza, produce si vinde seminte de legume cultivatorilor profesionisti din intreaga lume, aflandu-se printre primele 5 firme de ameliorare si producere de seminte de legume pe plan mondial.

Avand clienti in peste 120 de tari din intreaga lume, compania RIJK ZWAAN a acumulat o experienta foarte bogata in ceea ce priveste cererea de pe piata de legume. Odata cu imbunatatirea tehnologiilor de cultivare, schimbarile legate de calitatea si gustul legumelor, firma RIJK ZWAAN, prin amelioratorii sai, an de an reinnoieste si imbunatateste oferta de hibrizi si soiuri de legume pentru a se adapta nevoilor consumatorilor.

Prin noile varietati firma RIJK ZWAAN doreste sa ofere consumatorilor o diversitate de arome, culori si obiceiuri sanatoase satisfacand dorintele si pretentiile consumatorilor din diferite colturi ale lumii.

In ultimii ani, firma RIJK ZWAAN si-a deschis mai multe statiuni de cercetare, situate in diferite zone climatice permitand amelioratorilor sa selecteze cei mai buni hibrizi in functie de zona geografica.

Va dorim recolte bogate, de calitate si bine valorificate. 

Oferta este actualizata pentru sezonul 2019

Nu sunt produse in aceasta categorie!