Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Repelent soareci si sobolani

 

REPELENT

PE BAZĂ DE SUBSTANȚE NATURALE

ȘOARECI ȘI ȘOBOLANI

 

GRANULE PENTRU ÎNDEPĂRTAREA ȘOARECILOR ȘI ȘOBOLANILOR

DIN STRATURILE DE LEGUME, PELUZE DE GAZON ȘI GRĂDINI

 

CARACTERISTICI: Granulele Off Limits împiedică în mod natural prezența șoarecilor și șobolanilor în grădini, peluze de gazon și grădinile de legume datorita formulei sale speciale bazată pe uleiuri esențiale pe care rozătoarele le găsesc ca fiind neplăcute. Produsul poate fi aplicat în orice loc unde deja există o invazie de rozătoare sau utilizat ca măsură preventivă în grădini, straturile de legume și flori. Dacă este utilizat corect produsul nu este periculos pentru oameni, animale sau plante și este prietenos cu mediul înconjurător.

UTILIZARE ȘI DOZAJ: Împrăștiați Off Limits pe suprafața pe ce doriți să o tratați utilizând circa 15-20 g/m2. După aplicare dacă doriți să protejați animalele sălbatice, puteți crea un cordon protector suprapunând 5 cm peste suprafața tratată. Produsul este activ timp de 2-3 săptămâni. Ploaia și irigarea pot reduce eficacitatea produsului.

ATENȚIONĂRI: Nu utilizați produsul pentru orice alt scop decât pentru ce a fost indicat. Vă rugăm păstrați produsul in ambalajul său original cu capacul complet închis, într-un loc uscat și răcoros. Țineți departe de copii și animale. Nu depozitați alături de alimente. Ca in cazul tuturor produselor sub formă de pudră, vă rugăm sa țineți departe de ochi, mâini si căile respiratorii. Vă rugăm să citiți instrucțiunile de utilizare înainte de utilizare și nu depășiți doza. Conține minerale silice inerte și uleiuri esențiale active. În caz de contact cu ochii și gura, clătiți bine cu apă proaspătă din abundență. Nu înghițiți. Aruncați ambalajul responsabil.

INGREDIENTE NATURALE – INOFENSIV FAȚĂ DE OAMENI, ANIMALE ȘI FAȚĂ DE MEDIU

Conținut net: 1.000 ml – Greutatea netă: 900 g

Pret: 37,70 Lei (TVA inclus)
Cod produs: GLDIOLTO
Pret: 0 Lei (TVA inclus)
Pentru modalitati de livrare click aici