Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Repelent melci

REPELENT

PE BAZĂ DE SUBSTANȚE NATURALE

MELCI

pentru 50 m2

GRANULE DE SEPIOLITĂ

PENTRU ÎNDEPĂRTAREA MELCILOR ȘI LIMACȘILOR

DIN STRATURILE DE LEGUME, GRADINI ȘI STRATURILE DE FLORI

 

CARACTERISTICI: “Off Limits Melci și Limacși conține granule de sepiolită naturală ce are o absorbție excelentă a lichidelor făcându-l potrivit pentru utilizare exterioara, atât profesională cât și hobby. Este complet inofensiv prin urmare nu sunt necesare măsuri de precauție speciale pentru utilizarea sa. Dacă este utilizat corect, produsul va fi inofensiv pentru oameni, animale și plante și nu dăunează mediului ambiant.

UTILIZARE ȘI DOZAJ: Împrăștiați pe suprafața ce trebuie tratată cu circa 80 g de produs pentru 10 m2 și repetați dacă este necesar pentru a preveni întoarcerea melcilor și limacșilor. Produsul va avea efect pentru o lungă perioadă de timp – tratați până invazia a fost oprită.

ATENȚIONĂRI: Nu utilizați produsul pentru orice alt scop decât pentru ce a fost indicat. Vă rugăm păstrați produsul in ambalajul său original cu capacul complet închis, într-un loc uscat și răcoros. Țineți departe de copii și animale. Nu depozitați alături de alimente. Ca in cazul tuturor produselor sub formă de pudră, vă rugăm sa țineți departe de ochi, mâini si căile respiratorii. Vă rugăm să citiți instrucțiunile de utilizare înainte de utilizare și nu depășiți doza. Conține minerale silice inerte și uleiuri esențiale active. În caz de contact cu ochii și gura, clătiți bine cu apă proaspătă din abundență. Nu înghițiți. Aruncați ambalajul responsabil.

INGREDIENTE NATURALE – INOFENSIV FAȚĂ DE OAMENI, ANIMALE ȘI FAȚĂ DE MEDIU

Conținut net: 1.000 ml – Greutatea netă: 675 g

Pret: 25,10 Lei (TVA inclus)
Cod produs: GLDIOLLU
Pret: 0 Lei (TVA inclus)
Pentru modalitati de livrare click aici