Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Repelent furnici

 

REPELENT

PE BAZĂ DE SUBSTANȚE NATURALE

FURNICI

 

GRANULE CU BARIERĂ OLFACTIVĂ

PENTRU A ÎNDEPĂRTA FURNICILE

 DIN GRĂDINILE DE LEGUME ȘI STRATURILE DE FLORI

 

CARACTERISTICI: “Off Limits Furnici” ține la distanță furnicile de grădina, plantele și casele voastre în mod natural. Datorită formulei sale speciale bazată de uleiuri esențiale ce creează o barieră olfactivă naturală ținând la distanță furnicile fără să le elimine. Produsul poate fi aplicat în orice loc doriți să preveniți invazii în grădină, straturi sau borduri de flori sau chiar în ghivece sau de jur împrejurul cuiburilor lor. Dacă este utilizat corect produsul nu este periculos pentru oameni, animale sau plante și este prietenos cu mediul înconjurător.

UTILIZARE ȘI DOZAJ: Plante în ghivece sau în grădină: distribuiți granulele in jurul plantelor pentru a le proteja. Straturi de legume și locuințe: distribuiți granulele pe jos pentru a forma o barieră  de 1-2 cm lățime de-a lungul întregului perimetru al suprafeței dorite a se proteja. Repetați procedura după ploaie și irigare abundentă pentru a reface eficacitatea sa anterioară deoarece poate reduce efectul tratamentului. Repetași procedura de fiecare dată când o invazie este prezentă pentru a preveni întoarcerea furnicilor. Produsul va acționa timp de 1 sau 2 săptămâni. Aveți grijă când aplicați produsul pentru a evita pavajele din pietre poroase și suprafețe ce pot fi pătate definitiv.

ATENȚIONĂRI: Nu utilizați produsul pentru orice alt scop decât pentru ce a fost indicat. Vă rugăm păstrați produsul in ambalajul său original cu capacul complet închis, într-un loc uscat și răcoros. Țineți departe de copii și animale. Nu depozitați alături de alimente. Ca in cazul tuturor produselor sub formă de pudră, vă rugăm sa țineți departe de ochi, mâini si căile respiratorii. Vă rugăm să citiți instrucțiunile de utilizare înainte de utilizare și nu depășiți doza. Conține minerale silice inerte și uleiuri esențiale active. În caz de contact cu ochii și gura, clătiți bine cu apă proaspătă din abundență. Nu înghițiți. Aruncați ambalajul responsabil.

INGREDIENTE NATURALE – INOFENSIV FAȚĂ DE OAMENI, ANIMALE ȘI FAȚĂ DE MEDIU

Conținut net: 1.000 ml – Greutatea netă: 900 g

Pret: 37,70 Lei (TVA inclus)
Cod produs: GLDIOLFO
Pret: 0 Lei (TVA inclus)
Pentru modalitati de livrare click aici