Autentificare Cosul meu

Plasa ecranare si distantare sociala

Delimita este o gamă de țesături care permit păstrarea distanței sociale optime, reduc posibilitatea de contaminare și asigură circulația aerului. Fiind instalate în straturi duble, acestea stabilesc un spațiu sigur. Acestea au fost destinate compertimentării/delimitării exterioare între spațiile de servit pe terase, în parcuri, piețe, alei pietonale, mall-uri, etc., dar care se pot folosi chiar și în interior. Țesăturile Delimita sunt ușor de instalat, se pot spăla și dezinfecta, având o rezistență îndelungată și un aspect elegant.

Plasele au fost create ca urmare a noii probleme mondiale în ceea ce privește răspândirea Covid-19, ca și soluție pentru administratorii de terase/restaurante/baruri etc., care doresc să le ofere clienților lor siguranță suplimentară împotriva răspândirii picăturilor în incinta spațiilor deschis/închise provenite de la strănuturile clienților ce stau la mesele alăturate și, de asemenea ca protecție suplimentară contra vântului, problemă des întâlnită în spațiile deschise de servire, aceste compartimentări având un aspect foarte plăcut.

Cele 4 tipuri de plase se diferențiază prin densitate și culoare:

  1. 2593BL DELIMITA EXTRA - țesătură rezistentă, potrivită pentru aplicații mai solicitante

  2. 2696BL DELIMITA - țesătură ușoară, cu un efect estetic bun, potrivită pentru instalarea în zone cu vânt mai puțin

  3. 2696GR DELIMITA GREY - țesătură ușoară, cu un efect estetic bun, potrivită pentru instalarea în zone cu vânt mai puțin

  4. 2886BL DELIMITA STRONG- țesătură rezistentă, potrivită pentru aplicații mai solicitante