Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

MKP FORT 0-52-34

 

MKP® FORT 0-52-34

MPK®FORT este un ingrasamant complet solubil in apa, continand un procentaj ridicat de fosfor si potasiu, fiind 100% asimilat de plante, ceea ce face ca MKP sa fie ingrasamantul cel mai potrivit pentru agricultura si programele de irigare.

 

 

Avantajele MKP®FORT

Puritate ridicata: MPK®FORT  nu contine compusi de clor, sodiu si metale grele

Total solubil in apa: MPK®FORT nu contine impuritati, este o pudra cristalina, care se dizolva rapid in apa, fara reziduri

Compatibilitate: MPK®FORT este compatibil cu majoritatea ingrasamintelor solubile in apa, mai putin cu cele care contin calciu sau magneziu (exceptand chelatii). Pentru aplicarea MPK®FORT  cu aceste doua elemente, se vor folosi doua rezervoare de fertilizare. Daca este disponibil doar un singur rezervor, aplicati in perioade diferite. Este de asemenea compatibil in amestecul cu majoritatea pesticidelor, in cazul aplicarii foliare.

Ingrasamant cu un indice scazut de sare si "EC" scazut: MPK®FORT are un indice scazut de sare, de 84 si o valoare scazuta a conductivitatii electrice, de 0.7mS/cm (1g/L), fiind benefic pentru plantele tinere (pepiniere) sau pentru culturile sensibile la acumularile de sare in cadrul carora se realizeaza aplicari foliare.

Fertirigare

MPK®FORT este recomandat sa se foloseasca in fertirigare ca o sursa de fosfor si potasiu, atunci cand nivelul de azot trebuie mentinut scazut. Datorita caracteristicilor sale unice, MPK®FORT poate fi aplicat in orice sistem de irigare si in orice mediu de crestere.

Aplicare foliara

Datorita faptului ca prezinta un risc scazut de ardere al frunzelor, (avand presiunea osmotica si valoarea EC scazuta), dar si datorita compatibilitatii largi pe care o are atat cu pesticidele cat si cu alte surse de nutritie ale plantelor, MPK®FORT este recomandat la nivel general, pentru folosirea sa in nutritia foliara a plantei.

Aplicarea foliara a MPK®FORT reprezinta o modalitate excelenta de a furniza o cantitate suplimentara de fosfor si potasiu, in timpul conditiilor de mediu critice. In plus, este important de-a lungul proceselor fiziologice, cum ar fi in perioada de „repaos vegetativ” (pentru fructul de mango si pentru fructele cazatoare), la coacerea si maturarea fructelor, etc.

Specificatii
Fosfat (P2O5)
52%
Fosfat (P)
22,7%
Potasiu (K2O)
34%
Potasiu (K)
28,2%
EC (1g/l la 25°C)
0.7mS/cm
pH (1% solutie)
4,5
Prezentare
Pudra cristalina fara miros
Culoare
Alba

 

 

 

 

 

Doze de aplicare MKP®FORT

Culturi de legume                                  Camp deschis: 0,75-1,5 g/planta/zi

                                                                  Spatiu protejat: 1,5-2,5kg/500/aplicare   

♦ Pomi fructiferi                                       100g/pom/saptamana sau 1-5 kg/sezon

♦ Pivot central                                          6-8kg/ha/aplicare

♦ Aplicare foliara                                     2-3kg/ha/aplicare

*Pentru acest produs se percep taxe de expeditie indiferent de valoarea comenzii. Acest produs nu face obiectul conditiilor de transport gratuit !!!

Pret: 268,00 Lei (TVA inclus)
Cod produs: MKP00.52.34-25
Pret: 0 Lei (TVA inclus)
Pentru modalitati de livrare click aici