Autentificare Cosul meu

Set condimente Salad mix

 • setul complet de condimente Salad mix conține semințe și compost:
 1. Chivas
 2. Pătrunjel
 3. Busuioc
 • instrucțiuni de plantare
 1. Plasați cutia în capac.
 2. Umpleți cutia cu compost în proporție de 90%.
 3. Împrăștiați semințele peste compost și apăsați ușor.
 4. Presărați compostul rămas peste semințe.
 5. Pulverizați solul cu apă.
 6. Plasați cutia într-o încăpere luminoasă, dar departe de razele directe ale soarelui (18-20 °C). Păstrați solul umed tot timpul, dar nu permiteți să devină îmbibat cu apă. După ce semințele au germinat, plasați cutia în bătaia directă a soarelui.

Chivas

Florile chive adăugate la simplificarea oțetului alb nu vor adăga doar puțină aromă, dar vor da de asemenea lichidului o ușoară culoare liliachie. Floarea mov a plantei chive poate fi mâncată, deci culegeți-le de pe plantă și adăugați-le în salată. Aceasta dă o minunată pată de culoare mov plus că adaugă o aromă subtilă de ceapă. Frumos și gustos !

Pătrunjel

Pătrunjelul aproape că nu mai necesită descriere. Acesta este o plantă proaspătă și gustoasă, care aduce strălucire și puțin gust amar de care beneficiază salatele. Pătrunjelul este de asemenea bun pentru funcția digestivă, așa că adăugați-l pentru gust, apoi bucurați-vă de efectele benefice asupra sănătății !

Busuioc

Busuiocul se potrivește bine cu o gamă largă de legume de sezon. Doar tocați-l și amestecați-l în salata dumneavoastră preferată.

Sfat pentru salată

O salată devine instant de 100 ori mai bună când este mai bună de mâncat. Da, aceasta durează cu câteva minute mai mult pentru prepararea ingredientelor în bucăți de dimensiunea unei înghițituri, dar vă veți mulțumi înșivă mai târziu când totul va intra mai ușor în furculița dumneavoastră.

Pret: 33,70 Lei (TVA inclus)
Cod produs: ERCUCONDIM/SAL
Cadou:
Pret: 0 Lei (TVA inclus)
Pentru modalitati de livrare click aici