Autentificare Cosul meu

Set condimente Italian mix

 • setul complet de condimente Italian mix conține semințe și compost:
 1. Busuioc
 2. Oregano
 3. Cimbru
 • instrucțiuni de plantare
 1. Plasați cutia în capac.
 2. Umpleți cutia cu compost în proporție de 90%.
 3. Împrăștiați semințele peste compost și apăsați ușor.
 4. Presărați compostul rămas peste semințe.
 5. Pulverizați solul cu apă.
 6. Plasați cutia într-o încăpere luminoasă, dar departe de razele directe ale soarelui (18-20 °C). Păstrați solul umed tot timpul, dar nu permiteți să devină îmbibat cu apă. După ce semințele au germinat, plasați cutia în bătaia directă a soarelui.

Busuioc

Busuiocul este cel mai des utilizat proaspăt în rețetele de gătit. În general, acesta este adăugat în ultimul moment, deoarece gătitul poate distruge repede aroma. Ierburile proaspete pot fi menținute pentru scurt timp în refrigerator, sau pentru o perioadă mai lungă în congelator.

Oregano

Oregano este un important condiment culinar utilizat pentru aroma frunzelor sale, care pot fi mai aromatice atunci când sunt uscate decât când sunt proaspete. Acesta are un aromatic, cald, și plăcut gust amărui, care poate varia în intensitate.

Cimbru

Cimbrul este comercializat atât proaspăt cât și uscat. Deși este o plantă sezonieră de vară, cimbrul de seră proaspăt este adesea disponibil tot anul. Sub formă proaspătă este mult mai aromat, dar adesea mai puțin convenabil; perioada de păstrare este rar mai mare de o săptămână.

Cel mai bun cu?

Adăugați la spaghete bolognese, sosul de lasagna și sosul proaspăt de roșii. Presărați peste ardei, vinete și zucchini la grătar.

Pret: 33,70 Lei (TVA inclus)
Cod produs: ERCUCONDIM/ITA
Cadou:
Pret: 0 Lei (TVA inclus)
Pentru modalitati de livrare click aici