Autentificare Cosul meu

Set condimente Barbeque mix

  • setul complet de condimente Barbeque mix conține semințe și compost:
  1. Mărar
  2. Cimbru
  3. Oregano
  • instrucțiuni de plantare
  1. Plasați cutia în capac.
  2. Umpleți cutia cu compost în proporție de 90%.
  3. Împrăștiați semințele peste compost și apăsați ușor.
  4. Presărați compostul rămas peste semințe.
  5. Pulverizați solul cu apă.
  6. Plasați cutia într-o încăpere luminoasă, dar departe de razele directe ale soarelui (18-20 °C). Păstrați solul umed tot timpul, dar nu permiteți să devină îmbibat cu apă. După ce semințele au germinat, plasați cutia în bătaia directă a soarelui.

Mărar

Aroma afumată a mărarului are gust deosebit cu peștele, puiul sau porcul la grătar. Când utilizați mărarul la preparatele pe grătar, marinați carnea cu frunze de mărar, apoi puneți trei sau patru capete și tulpini de mărar, uscat pe foc, chiar înainte de a fi gata de grătar.

Cimbru

Această plantă congenitală se potrivește bine cu multe alte ierburi, în special rozmarin, pătrunjel, salvie și oregano. Cimbrul se poate combina bine cu porc, miel, rață și gâscă. Adesea frunzele nu necesită tocare deoarece sunt mici.

Oregano

Fără îndoială, acesta este cea mai populară plantă aromatică pentru grătarele de vară deoarece o puteți utiliza la aproape tot ceea ce veți pune pe gril. Faceți o salată cu castraveți, dressing italian, ceapă, roșii și busuioc proaspăt. Adăugați mixului puțin piper și lime proaspăt pentru o experiență plină de aromă.

Propriile dumneavoastă plante aromatice pentru grătar

Dacă aprindeți grătarul destul de des și vă place să dați aromă sosurilor dumneavoastră, salatelor, cărnii sau altor preparate, merită absolut să aveți propriile plante aromatice proaspete pentru grătar.

Pret: 33,70 Lei (TVA inclus)
Cod produs: ERCUCONDIM/BAR
Cadou:
Pret: 0 Lei (TVA inclus)
Pentru modalitati de livrare click aici