Autentificare Cosul meu

Set ceaiuri Relax mix

 • setul complet de ceaiuri Relax mix conține semințe și compost:
 1. Mușețel
 2. Anason
 3. Mentă
 • instrucțiuni de plantare
 1. Plasați cutia în capac.
 2. Umpleți cutia cu compost în proporție de 90%.
 3. Împrăștiați semințele peste compost și apăsați ușor.
 4. Presărați compostul rămas peste semințe.
 5. Pulverizați solul cu apă.
 6. Plasați cutia într-o încăpere luminoasă, dar departe de razele directe ale soarelui (18-20 °C). Păstrați solul umed tot timpul, dar nu permiteți să devină îmbibat cu apă. După ce semințele au germinat, plasați cutia în bătaia directă a soarelui.

Pentru o ceașcă perfectă cu ceai din plante

 • Apa dumneavoastră trebuie să fie fierbinte, doar fierbeți-o.
 • Acoperiți ceaiul dumneavoastră în timp ce se infuzează.
 • Lăsați-l la infuzat cât timp este necesar. Majoritatea ceaiurilor se infuzează de la 3 - 15 minute. Cu cât se infuzează mai mult cu atât ar putea avea un gust mai amar.

Mușețel

Acest ceai, cu efectele sale sedative ușoare, este prețuit pentru abilitatea sa de a calma insomnia și de a încuraja somnul bun, fără coșmaruri. Dacă ați avut nopți fără somn sau odihnă, o cană de ceai de mușețel aburind, liniștitor ar putea fi ceea ce aveți nevoie înainte de culcare pentru a dormi bine în timpul nopții.

Anason

Ceaiul aromatic din plante, cu efectul său ușor sedativ, este prețuit pentru abilitatea acestuia de care beneficiază întreg sistemul digestiv. Acesta ajută în infecțiile respiratorii. Poate fi băut simplu sau se pot adăuga câteva frunze în ceaiul negru.

Mentă

Nu numai că acest ceai aromatic din plante calmează stomacul, dar poate fi benefic și pentru întreg sistemul digestiv. Ceaiul de mentă relaxează mușchii din tractul digestiv, încurajează mișcările persitalice adecvate și crește fluxul de bilă și alte sucuri gastrice, ajutând la menținerea fiecărui lucru și mișcare așa cum ar trebui.

Pret: 33,70 Lei (TVA inclus)
Cod produs: ERCUTISANE/REL
Cadou:
Pret: 0 Lei (TVA inclus)
Pentru modalitati de livrare click aici