Autentificare Cosul meu

Set ceaiuri Healthy mix

 • setul complet de ceaiuri Healthy mix conține semințe și compost:
 1. Mentă
 2. Lavandă
 3. Melissa
 • instrucțiuni de plantare
 1. Plasați cutia în capac.
 2. Umpleți cutia cu compost în proporție de 90%.
 3. Împrăștiați semințele peste compost și apăsați ușor.
 4. Presărați compostul rămas peste semințe.
 5. Pulverizați solul cu apă.
 6. Plasați cutia într-o încăpere luminoasă, dar departe de razele directe ale soarelui (18-20 °C). Păstrați solul umed tot timpul, dar nu permiteți să devină îmbibat cu apă. După ce semințele au germinat, plasați cutia în bătaia directă a soarelui.

Pentru o ceașcă perfectă cu ceai din plante

 • Apa dumneavoastră trebuie să fie fierbinte, doar fierbeți-o.
 • Acoperiți ceaiul dumneavoastră în timp ce se infuzează.
 • Lăsați-l la infuzat cât timp este necesar. Majoritatea ceaiurilor se infuzează de la 3 - 15 minute. Cu cât se infuzează mai mult cu atât ar putea avea un gust mai amar.

Mentă

Nu numai că acest ceai aromatic din plante calmează stomacul, dar poate fi benefic și pentru întreg sistemul digestiv. Ceaiul de mentă relaxează mușchii din tractul digestiv, încurajează mișcările persitalice adecvate și crește fluxul de bilă și alte sucuri gastrice, ajutând la menținerea fiecărui lucru și mișcare așa cum ar trebui.

Lavandă

Unele din cele mai importante beneficii asupra sănătății ale lavandei include abilitatea acesteia de a diminua stresul, îmbunătăți starea, promova somnul odihnitor, reduce inflamația, reduce iritația pielii, preveni infecțile, elimina mătreața și de a diminua balonarea stomacului.

Melissa

Planta se utilizează pentru agitația nervoasă, probleme de somn, afecțiuni funcționale gastrointestinale, crampe și spasme urinare. Se crede că uleiurile volatile din melisă conțin substanțe care relaxează mușchii, în special vezica urinară, stomacul și uterul, prevenind crampele și grețurile.

Pret: 33,70 Lei (TVA inclus)
Cod produs: ERCUTISANE/HEL
Cadou:
Pret: 0 Lei (TVA inclus)
Pentru modalitati de livrare click aici