Autentificare Cosul meu

Set ceaiuri Energy mix

 • setul complet de ceaiuri Energy mix conține semințe și compost:
 1. Melissa
 2. Mușețel
 3. Cimbru
 • instrucțiuni de plantare
 1. Plasați cutia în capac.
 2. Umpleți cutia cu compost în proporție de 90%.
 3. Împrăștiați semințele peste compost și apăsați ușor.
 4. Presărați compostul rămas peste semințe.
 5. Pulverizați solul cu apă.
 6. Plasați cutia într-o încăpere luminoasă, dar departe de razele directe ale soarelui (18-20 °C). Păstrați solul umed tot timpul, dar nu permiteți să devină îmbibat cu apă. După ce semințele au germinat, plasați cutia în bătaia directă a soarelui.

Pentru o ceașcă perfectă cu ceai din plante

 • Apa dumneavoastră trebuie să fie fierbinte, doar fierbeți-o.
 • Acoperiți ceaiul dumneavoastră în timp ce se infuzează.
 • Lăsați-l la infuzat cât timp este necesar. Majoritatea ceaiurilor se infuzează de la 3 - 15 minute. Cu cât se infuzează mai mult cu atât ar putea avea un gust mai amar.

Melissa

Planta se utilizează pentru agitația nervoasă, probleme de somn, afecțiuni funcționale gastrointestinale, crampe și spasme urinare. Se crede că uleiurile volatile din melisă conțin substanțe care relaxează mușchii, în special vezica urinară, stomacul și uterul, prevenind crampele și grețurile.

Mușețel

Acest ceai, cu efectele sale sedative ușoare, este prețuit pentru abilitatea sa de a calma insomnia și de a încuraja somnul bun, fără coșmaruri. Dacă ați avut nopți fără somn sau odihnă, o cană de ceai de mușețel aburind, liniștitor ar putea fi ceea ce aveți nevoie înainte de culcare pentru a dormi bine în timpul nopții.

Cimbru

Obținerea tuturor vitaminelor de care are nevoie corpul dumneavoastră zilnic, poate fi dificil. Din fericire cimbrul este plin de vitamina C și este de asemenea o bună sursă de vitamina A. Dacă simțiți că se instalează răceala, cimbrul vă poate ajuta să vă reveniți la starea de sănătate bună. Un alt beneficiu asupra sănătății al cimbrului: este o bună sursă de cupru, fibre, fier și magneziu.

Pret: 33,70 Lei (TVA inclus)
Cod produs: ERCUTISANE/ENE
Cadou:
Pret: 0 Lei (TVA inclus)
Pentru modalitati de livrare click aici