cont Cos

Biostimulator Double D

Biostimulatorul Double D este un amestec de ingrasamant, cu pH 2,5 pe baza de zinc, cupru si mangan, completat cu acid citric (sub forma de hidracid), capabil sa corecteze rapid deficientele, chiar si grave, ale acestor microelemente importante care sunt decisive pentru functionarea sistemului enzimatic al plantei.

Hidracidul de acid citric, obtinut printr-un proces de fermentatie asemanator celui care are loc in natura de catre unele ciuperci din sol, are o functie de completare fata de celalte microelemente. Produsul este absorbit de frunze si radacini, ramanand in rizosfera aproximativ doua saptamani.

Biostimulatorul Double D se remarca prin nivelul ridicat de compatibilitate si asimilarea rapida in tesuturile plantelor.
Greutatea moleculara mica a complexului combinata cu o valoare a pH-ului similara cu pH-ul fiziologic celular permite corectarea deficientelor cu cantitati minime de Zinc si Cupru, cu un nivel ridicat de eficienta a ingrasamintelor si cu un consum redus de energie al plantei.

Double D stimuleaza si formarea unor substante naturale de aparare (pre-inhibitine) cu actiune indusa de protectie biologica impotriva situatiilor stresante cauzate de adversitatile mediului sau cauze parazitare (bacterii si ciuperci). Acest produs poate fi folosit si la 0,5-1% in solutie pe rani de taiere asigurand o actiune fungicida, prevenind imbolnavirile pomilor.

Compozitie:

Element Compozitie
Sulfat de cupru (Cu) solubil in apa 1,00%
Sulfat de mangan (Mn) solubil in apa 1,35%
Sulfat de zinc (Zn) solubil in apa 4,40%

Doze recomandate:

  • Gazon: 2-3 kg/ha in preventie - 5-6 kg/ha cu boala existenta.
  • Struguri pentru vin si struguri de masa: 400-650 g/hl, inainte de inflorire, inainte de inchiderea ciorchinilor, la inceperea coacerii si cu 14 zile inainte de recoltare. Capsuni: 500-600 g/hl post-transplantare. (2-3 tratamente preventive).
  • Salate, Laptuci: 6-7 l/ha de la semanat pana la dezvoltare (2-3 tratamente preventive).
  • Pere: 400-500 g/hl.
  • Alune de padure: 500 g/l (2 interventii de primavara), 700 g/hl (interventie post-recolta).
  • Kiwi: 8-9 kg/ha in fertirigare la dezmugurire; 400-600 g/hl de la dezmugurire pana dupa inflorire; 400-600 g/hl de la rasarire pana dupa inflorire; 650-700 g/hl dupa recoltare si la caderea frunzelor.
  • Tomate, ardei, vinete: 3,5-5 kg/ha la 20 de zile de la transplantare si se repeta 10-14 zile mai tarziu (2-3 tratamente preventive).
  • Ceapa, usturoi, bulbi cu flori: 3,5-5 kg/ha de la a 5-a frunza pana la inflorire la o distanta de 10-14 zile (2-3 tratamente preventive).
  • Pepene galben, pepene verde, dovleac, sparanghel, anghinare, crucifere, cartof: 3,5-5 kg/ha de la dezvoltarea vegetativa, la un interval de 10-14 zile.

Biostimulatorul se poate aplica doar foliar: primavara, vara si toamna.

A se utiliza numai in caz de necesitate recunoscuta. Nu depasiti dozele de aplicare. Dozele si metodele de aplicare de mai sus sunt considerate recomandari generale si nu iau in considerare conditii pedoclimatice specifice sau limitarile impuse de autoritatile oficiale.

Pret: 168,00 Lei (TVA inclus)
Cod produs: CDOUBLED00L000
Pret: 0 Lei (TVA inclus)
COMPLETATI CANTITATEA DORITA !