Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Ingrasamant Trainer

Trainer

 

  • FERTILIZANT DIN COARNE ȘI UNGHII DE BOVINE
  • DE LUNGĂ DURATĂ

 

ÎNGRĂȘĂMÂNT ORGANIC NATURAL PENTRU LEGUME

PRODUS PERMIS PENTRU UTILIZARE ÎN AGRICULTURA ORGANICĂ

 

- CARACTERISTICI:

Fertilizant complet natural cu eliberare lentă. Este produs exclusiv din coarne și unghii de bovine, în starea lor naturală, selectate dpdv calitativ și apoi încorporate. Sunt bogate în special în azot organic care este eliberat pentru o perioadă lungă de timp in sol. Este foarte recomandat pentru livezi, peluze de gazon, straturi de legume și plante în containere. Este permis pentru utilizare în agricultura organică.

- CONȚINUT:

azot (N) organic    10%

Fertilizanti organici și amendamente.

Animalele de fermă nu trebuie să aibă acces la suprafața tratată timp de cel puțin 21 de zile după aplicare.

MATERIE PRIMĂ: COARNE ȘI UNGHII DE BOVINE NATURALE

- UTILIZARE ȘI DOZAJ:

- Plante verzi și flori la ghivece. Când schimbați ghivecele amestecați 10-20 g (cca 1-2 lingurițe) la fiecare 2 l de compost. Ca și doză de întreținere la începutul ciclului vegetativ al plantei, puneți 1 linguriță pentru un ghiveci cu diametru de 20 cm, 2 lingurițe pentru un ghiveci cu diametru de 40 cm și așa mai departe. Repetați doza în vară.

- Plante și arbuști afară în sol. Când transplantați, puneți 100-200 g în gaura de plantare.

- Peluze de gazon: Când aplicați gazonul împrăștiați 50-100 g/m2; la începutul perioadei de vegetație aplicați 20-40 g/m2.

- Legume: Când pregătiți straturile de legume utilizați 40-50 g/m2 pentru legumele de frunze, 80-100 g/m2 pentru legumele cu fructe cum sunt tomatele, vinetele, dovleceii sau fasolea.

- Ameliorator de sol: Amestecațí 2-6 kg/m3 (echivalentul a cca 1.000 l) de sol în funcție de utilizarea dorită a substratului.

- PERIOADA DE ADMINISTRARE:

februarie-martie și august-noiembrie

- ATENȚIE:

Dozele recomandate sunt indicative și depind de condițiile existente. Țineți departe de copii si animalele de companie. Nu înghițiți și evitați contactul cu ochii si pielea. Vă rugăm să aruncați amablajul în mod responsabil.

Pret: 13,80 Lei (TVA inclus)
Cod produs: GLNU TRAINER
Pret: 0 Lei (TVA inclus)
Pentru modalitati de livrare click aici