Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Ingrasamant organic Nutro

îngrășământ organic

pentru fertilizarea grădinilor și grădinilor de legume

Îngrășământul NUTRO cu gunoi, este produsul ideal pentru a îmbunătăți humusul din substrat și conține elemente nutritive pentru a îmbogăți grădina dumneavoastră.

Acest amestec de gunoi de grajd și turbă este supus unui proces de maturare și humificare în scopul de a obține un ameliorator de sol natural și bogat în nutrienți.

Componentele conținute în gunoiul de grajd NUTRO oferă oligoelementele esențiale pentru creșterea viguroasă a plantelor, asigurându-se astfel producții abundente și de calitate foarte ridicată și îmbunătățind în același timp disponibilitatea nutrienților în sol pentru plante. NUTRO este ideal pentru îmbunătățirea calității solului pentru plantele ornamentale și pentru legume, precum și pentru umplerea gropilor de plantare în cazul plantării pomilor și arbuștilor fructiferi și ornamentali.

Acizii humici pe care-i conține facilitează formarea de agregate organice și minerale, care fac structura solului mai stabilă, îmbunătățind în același timp lucrarea solului și fertilitatea acestuia.

Îngrășământul are dublă funcționare: ca un coloid organic contribuind la crearea și menținerea în timp a unei structuri aerisite a terenului, favorizând o optimă dezvoltare radiculară și o descompunere lentă de lungă durată.

O majoră importanță este contribuția sa la îmbogățirea microorganismelor utile din teren, recunoscute ca fiind indispensabile pentru transformarea materialelor organice în substanțe elementare indispensabile pentru creșterea plantelor.

  • Acest îngrășământ: nu conține substanțe chimice sau alte reziduri.
  • Eventualul miros este datorat originii biologice, deci nu este un indiciu de alterare !
  • Nu conține semințe și paraziți animali.

ACȚIUNE NUTRITIVĂ

În îngrășământul NUTRO sunt prezente în afară de pricipalele elemente nutritive, o serie de microelemente, provenite din transformarea substanțelor organice în forme disponibile pentru plante.

Pe lângă microelemente se formează substanțe organice complexe (aminoacizi, vitamine, auxine) care funcționează și mai ales stimulează procesele de absorbție radiculară.

Mulțumită componentelor sale, îngrășământul NUTRO, posedă caracteristici de transformare a solului într-un humus stabil, cu randament foarte mare, superior de 3-4 ori mai mult față de alte substanțe organice comune.

APLICARE

Îngrășământul NUTRO are o vastă arie de acoperire: floricultură, legumicultură, pepiniere.

1. Utilizare: 4-6 kg/mp îmbunătățeste calitatea terenului, înainte de semănare sau transplatare, a oricărei suprafețe unde se cultivă legume sau flori. După ce a fost distribuit uniform, este recomandat să frezăm sau să amestecăm 20-25 cm de la suprafața terenului.

2. Pentru plantarea copacilor sau arbuștilor este indispensabil aportul de îngrășământ NUTRO. Pe fundul gropii săpate pentru a planta arbustul sau copacul, formați un strat de 6-7 cm de NUTRO, peste care așezați 5-6 cm de pământ, înainte de a plasa rădăcinile plantei.

3. Pentru replantări (pepiniere) se amestecă 50 % cu pământ de grădină sau îl amestecăm cu Substrat Profesional Universal Radicom în proporție de 10-20%.

COMPOZIȚIE

  • gunoi de grajd stabilizat
  • humus din scoarță
  • turba spaghnum acidă
  • fibre de lemn

GUNOI DE GRAJD

Acesta este un îngășământ organic 100% natural, stabilizat, bogat în elemente nutritive esențiale pentru plante, îmbunătățind de asemenea și structura solului.

HUMUS: UN NUTRIENT NATURAL

Humusul de origine 100% vegetală este bogat în elemente nutritive care sunt utile pentru plante, determină o creștere viguroasă și o dezvoltare abundentă a sistemului radicular.

TURBĂ FINĂ

Cu ajutorul aceastei turbe rafinate, substratul devine mai moale și mai ușor, garantând astfel umiditate și prospețime rădăcinilor.

CARACTERISTICI

pH ………………………….......................... 6.8 - 7.8

CE .......................................................... 0.65 - 0.75 dS/m

densitate aparentă uscată (kg/m3) ...... 260

porozitate totală (v/v%) ........................ 85

volum comercial la origine litri ............. 20

 

*Pentru acest produs se percep taxe de expediție indiferent de valoarea comenzii. Acest produs nu face obiectul condițiilor de transport gratuit !!!

Pret: 11,70 Lei (TVA inclus)
Cod produs: V104
Pret: 0 Lei (TVA inclus)
Pentru modalitati de livrare click aici