Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

GREEN PARADISE - Seminte Le Biologiche

Green Paradise este una din cele mai vandute si apreciate game de seminte de legume si flori, seminte de gazon si trifoi pitic, bulbi de flori de primavara si toamna din Italia.

Green Paradise oferă o gamă largă de produse pentru grădinărit şi de grădină, cu linii de produse complete şi cu o calitate maxima. Seminte de legume, plante aromatice, leguminoase si flori, seminte de gazon si trifoi ornamental pitic, bulbi de flori de primavara si toamna, destinate pentru utilizatorii exigenţi, amatori sau profesionisti, ce doresc seminte de calitate in gradina lor proprie, indiferent ca este vorba despre seminte din gama hobby sau profesionala, seminte care pot fi găsite în diverse linii propuse, dintre soiuri de cele mai comune, pana la varietati specifice sau hibrizi.

Linia "Le biologiche" aduna cateva varietati principale de seminte, care au ca si caracteristica principala calitatea "BIO".

Semintele sunt obtinute dintr-un ciclu de productie organic, controlat si certificat, utilizand metode naturale de productie si control ce respecta mediul inconjurator. Pentru a garanta fertilitatea naturala a solului, sunt utilizate metode naturale corespunzatoare ce exclud utilizarea ingrasamintelor chimice si a pesticidelor. Sunt utilizate produse naturale ce incurajeaza dezvoltarea microorganismelor ce garanteaza o balanta echulibrata a solului. Datorita semintelor organice puteti sa va bucurati de gustul natural, autentic produs cu un ridicat nivel de nutritie si bunatate.

Datorita acestui fapt semintele din categoria "Le biologiche" sunt atestate pentru utilizare in agricultura biologica.

Firma S.C. Morami S.R.L. incepand cu anul 2013 este unic importator si distribuitor in Romania a produselor din gama Green Paradise.

Cautam colaboratori in toata tara !!!

Nu sunt produse in aceasta categorie!