Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

GREEN PARADISE - Bulbi de flori de toamna

Green Paradise este una din cele mai vandute si apreciate game de seminte de legume si flori, seminte de gazon si trifoi pitic, bulbi de flori de primavara si toamna din Italia.

Green Paradise oferă o gamă largă de produse pentru grădinărit şi de grădină, cu linii de produse complete şi cu o calitate maxima. Seminte de legume, plante aromatice, leguminoase si flori, seminte de gazon si trifoi ornamental pitic, bulbi de flori de primavara si toamna, destinate pentru utilizatorii exigenţi, amatori sau profesionisti, ce doresc seminte de calitate in gradina lor proprie, indiferent ca este vorba despre seminte din gama hobby sau profesionala, seminte care pot fi găsite în diverse linii propuse, dintre soiuri de cele mai comune, pana la varietati specifice sau hibrizi.

Gamele Green Paradise de bulbi de toamna cuprind o varietate larga de bulbi de flori (allium, amaryllis, anemone, cala, chinodoxa, ciclamen, crini, crini imperiali, crocusi, frezii, ghiocei, irisi, ixia, lalele, muscari, narcise, puschkinia, ranuncoli, scilla, sparaxis, strutisor si zambile) de calitate si calibre superioare, ce incanta si cei mai pretentiosi gradinari. Fiecare categorie de bulbi de flori cuprinde cele mai cautate si mai incantatoare varietati ce vor colora spectaculos gradinile tuturor clientilor.

Bulbii sunt de provenienta Olanda, sunt selectati si ambalati in Italia, conform standardelor europene.

 

Firma S.C. Morami S.R.L. incepand cu anul 2013 este unic importator si distribuitor in Romania a produselor din gama Green Paradise.

 

 

Nu sunt produse in aceasta categorie!