Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Amestec de flori pentru fluturi

Amestec de 30 specii

Amestecul de flori pentru fluturi oferă un covor cu înflorire rapidă în grădina dumneavoastră. Această pajiște cu flori de plante anuale este concepută pentru a atrage fluturii și pentru a îmbunătăți biodiversitatea în grădina dumneavoastră. Deoarece florile se reînsămânțează ele singure, acestea vor arăta fantastic, nu doar acest an, dar și în următorul an. Fluturii pot găsi nectar în multe flori, iar omizile (din care se dezvoltă fluturii) își pot găsi de asemenea hrana.

 

 

 

Conținut

Acest pachet conține un amestec de 400 ml de semințe și coji de semințe, într-o rație de cca. 1/3. Cojile de semințe asigură că dumneavoastră vedeți unde sunt împrăștiate semințele și acest lucru vă previne de la semănarea prea deasă. În plus, acesta servește ca fertilizant natural.

  • întreg conținutul este suficient pentru aproximativ 35 m2 de flori
  • înălțimea florilor: 20 - 80 cm

   1. Pregătirea solului

Folosiți o lopată pentru a întoarce pământul acolo unde vă doriți să fie amplasate florile. Îndepărtați complet buruienile sau orice vegetație existentă, dacă este posibil săpați niște turbă umedă pentru ca florile dumneavoastră să fie mai rezistente la secetă. După aceea, greblați și egalați solul pentru ca acesta să devină un strat neted.

   2. Semânare

Este important ca înainte de semănarea semințelor, să amestecați semințele, de exemplu într-un vas. Atfel semințele mai mici și semințele mai mari sunt bine împărțite în amestec. După aceea semănați semințele egal peste pământul pregătit.

   3. Greblarea semințelor

Greblați din nou substratul ușor, pentru ca semințele să se amestece cu primul strat de pământ, până la 0.5 cm adâncime. Apoi udați solul, semințele necesită umiditate, lumină și căldură pentru a încolți. După aceea pajiștea dumneavoastră de flori necesită puțină atenție.

   4. Creștere

După 2 sau 3 săptămâni semințele vor începe să încolțească. Udați dacă este necesar. După 6 până la 8 săptămâni vă puteți aștepta la primele flori. Pajiștea dumneavoastră de flori poate înflori frumos pentru mai mult de 4 luni !

   5. Perioada de semănare

Puteți semăna din martie până în iunie dacă solul nu este prea rece, temperatura medie din timpul zilei să fie de aproximativ 16°C și cea din timpul nopții de aproximativ 8°C.

Pret: 32,80 Lei (TVA inclus)
Cod produs: PACK 322/7
Pret: 0 Lei (TVA inclus)
Pentru modalitati de livrare click aici