Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

FRANCHI SEMENTI - Seminte de legume, plante aromatice si flori

POVESTEA

După mai bine de un secol de activitate desfășurată conform tradiÈ›iilor din agricultura epocii, abia în 1920, sub impulsul profesional al lui Giovanni Franchi, susÈ›inut fiind de fiul său, Pietro, Cavaler al Ordinului de Merit al Muncii în Agricultură, începe producÈ›ia de seminÈ›e atent selecÈ›ionate, la o scală industrială, într-un nou sediu, modern, din Bergamo. Apoi, din anii ’30 începe extinderea Franchi Sementi către pieÈ›ele externe.

                                             GIOVANNI FRANCHI                         PIETRO FRANCHI                         GIOVANNI FRANCHI

FABRICA
Franchi Sementi are hale de producÈ›ie È™i depozitare de peste 10.000 metri pătraÈ›i, înăuntrul cărora se desfășoară toate operaÈ›iunile de producÈ›ie, ambalare È™i depozitare, după cum se poate observa în imaginile de mai jos.

BIROURILE, FABRICA SI DEPOZITELE DIN GRASSOBIO

DEPARTAMENTUL DE AMBALARE SI DEPOZITARE

LABORATORUL DE ANALIZE

TÂRGURI ȘI EXPOZIÈšII

De-a lungul anilor Franchi Sementi a participat la numeroase târguri expoziÈ›ionale în toate colÈ›urile lumii.

     GLEE (Birmingham-Marea Britanie)        IBERFLORA (Valencia-Spania)                 IPM (Essen-Germania)

                Los Angeles-SUA                           MY PLANT (Milano-Italia)                 POLAGRA (Poznan-Polonia

                        GAFA (Koln-Germania)                                                   INDAGRA (Bucuresti-Romania)

PUBLICITATE

O colaborare constantă È™i durabilă cu multe reviste de specialitate dedicate pasionaÈ›ilor în ale horticulturii, grădinăritului si amenajărilor proprii.

Franchi Sementi este mult mai mult decât seminÈ›e de legume ambalate; este o poveste a tradiÈ›iei, a mândriei, a experienÈ›ei, a calității È™i a excelenÈ›ei predate peste È™apte generaÈ›ii. Franchi Sementi este o afacere de familie care dureaza de peste 236 ani, iar acest lucru spune multe despre calitatea semintelor si seriozitatea cu care sunt tratati partenerii si clientii companiei.

Franchi Sementi oferă o selecÈ›ie largă de seminÈ›e de legume, plante medicinale È™i flori, inclusiv un număr din ce în ce mai mare de sămânță certificată organic. Cele mai multe sunt soiuri, care au fost transmise prin generaÈ›ii, datorită gustului lor deosebit. Franchi Sementi oferă seminÈ›e din fiecare regiune din Italia, ajutând la păstrarea regionalității bucătăriei italiene. De aceea veÈ›i găsi, de exemplu, 17 soiuri de dovlecei verzi - astfel încât fiecare specialitate regională să poată fi servită.

Franchi Sementi furnizeazâ seminÈ›e atât grădinarilor amatori cât È™i fermierilor mici, păstrând în acelaÈ™i timp, cele mai înalte standarde profesionale. Fiecare lot de seminÈ›e este testat pentru a se asigura că depășeÈ™te standardele de germinare. SeminÈ›ele sunt stocate în camere cu climatizare pentru a-È™i menÈ›ine viabilitatea. Soiurile sunt cultivate regulat în grădinile de testare din afara depozitului, pentru a fi siguri că sunt corect denumite È™i conforme cu specificitățile fiecărui soi în parte; fotografia de mai jos prezintă o mică parte a câmpului de testare.

Franchi Sementi cumpără 70% din seminÈ›ele sale de la fermierii italieni. Un inginer horticultor din companie vizitează fermierii în mod regulat pentru a se asigura că toate culturile de seminÈ›e sunt sănătoase È™i că sunt respectate standardele de calitate.

Pachetele de seminÈ›e Franchi Sementi sunt mari È™i frumoase! Cantitatea de seminÈ›e este întotdeauna generoasă, făcându-le foarte valoaroase față de preÈ›ul achitat. Pachetele au fotografii color pe față È™i descrieri în mai multe limbi pe verso. Cel mai important, seminÈ›ele Franchi cresc plante sănătoase, care vă vor oferi mâncăruri delicioase È™i flori frumoase.

Firma S.C. Morami S.R.L. incepand cu anul 2018 este unic importator si distribuitor in Romania a companiei FRANCHI SEMENTI.

Cautam colaboratori in toata tara !!!