Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:

Produse protectie gradina HORTI

FRANCHI SEMENTI - Seminte de legume, plante aromatice si flori

GREEN PARADISE - Seminte Alta Selezione

GREEN PARADISE - Seminte Alta Selezione hybrid

GREEN PARADISE - Seminte Alta Selezione professionale

GREEN PARADISE - Seminte Le Insolite

HORTICOLA - Seminte de legume

GOLDEN LINE - Seminte Microgreen

GOLDEN LINE - Seminte pentru cultura melcilor

GOLDEN LINE - Seminte plante melifere

FERTINATURE - Cartofi de samanta si rizomi

FRANCHI SEMENTI - Bulbi de flori de toamna

FRANCHI SEMENTI - Le erbe in cucina

FRANCHI SEMENTI - Arpagic, ceapa esalota si usturoi

FRANCHI SEMENTI - Gama traditionala de gazon

FRANCHI SEMENTI - Gama profesionala de gazon

FRANCHI SEMENTI - Gama de trifoi ornamental

FRANCHI SEMENTI- Amestec de flori

GOLDEN LINE - Seminte de gazon

STOCKER - Articole pentru gradinarit

ARRIGONI - Plase si tesaturi pentru gradinarit si zone urbane - ECO GARDEN

VIGORPLANT - Pamant de flori, fertilizanti organici si elemente decorative si pentru mulcire a solului

GREENGO Ingrasaminte solubile

GOLDEN LINE - Repelenti OFF LIMITS

GOLDEN LINE - Ingrasaminte la Nutrizione

Fertilizanti si produse pentru casa si gradina

ARCA - Ghivece si jardiniere

Articole pentru igiena publica si combatere daunatori casa

Folii pentru mulcirea terenului

Furtune pentru gradina

GREEN PARADISE - Quality Life Collection

Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

ARRIGONI - Plase si tesaturi pentru gradinarit si zone urbane - ECO GARDEN

ARRIGONI PRODUCE CU MANDRIE PLASE SI TESATURI FOARTE REZISTENTE SI CU DURATA LUNGA DE UTILIZARE

Grupul ARRIGONI este in sectorul tehnic textil incepand cu 1936. In 1959 a inceput productia de plase din polietilena. Are 50 de ani de experienta in domeniul plaselor de protectie.

In Italia are 2 locatii unde isi desfasoara activitatea: Uggiate Trevano (Como) si Putignano (Bari). Suprafata ocupata este de 22.000 m2, dar intreaga suprafata a celor doua locatii are 60.000 m2.

Capacitatea de productie este de mai mult de 3.500 tone/an de plase, ce echivaleaza cu 50 milioane de m2 (5.000 hectare), de greutate medie.

Intreaga gama de plase si tesaturi produse de grupul Arrigoni include de asemenea accesorii si alte articole ce sunt produse de companii importante, acestea fiind intotdeauna testate in laboratoarele sale.

ARRIGONI - in colaborare cu universitati si centre de cercetare - inoveaza in mod constant si imbunatateste produsele sale fiind preocupati de performanta, durabilitate si impactul lor asupra mediului.

Echipa Arrigoni este calificata, informata si competenta. Este caracterizata prin pasiune si imboldul inovatiei; se dedica calitatii si fiabilitatii produselor, o energie plina de talent.

Grupul este solid din punct de vedere financiar; echipamentele de extrudare si tesut sunt in avangarda tehnologiei.

ARRIGONI este prezenta in 50 de tari din intreaga lume, datorita distribuitorilor sai.

 

Incepand cu 2015, ARRIGONI este prezenta pe piata si in Romania prin intermediul firmei noastre, SC MORAMI SRL, in calitate de unic importator si distribuitor.

Astfel, producatorii si investitorii din agricultura din Romania au posibilitatea de acum sa folosesca si sa testeze mult mai usor plasele si tesaturile ARRIGONI pe care clientii din intreaga lume le cunosc si le folosesc cu cea mai mare incredere.

Gama ARRIGONI cuprinde 3 divizii:

  • AGROTEXTILE - plase pentru agricultura (agricultura profesionala) si gradinarit, urbanism  - ECO GARDEN
  • TEXTILE - plase pentru uz tehnic (constructii si industrie)
  • TEXTILE INTELIGENTE  - plase pentru utilizare diversa (aplicatii inteligente si sport)

Divizia AGROTEXTILE ofera plase forate rezistente si cu utilizare de lunga durata pentru controlul climatic si biologic al culturilor precum si diverse plase utile: protectie contra pasarilor, grindinei, vantului, soarelui, inghetului, insectelor, buruienilor, plase pentru suportul plantelor cataratoare si agryl. Gama de gradinarit si urbanism (Eco Garden) se alatura gamei profesionale.

Divizia TEXTILE se refera la diferite aplicatii:

Industrie - plase pentru uz tehnic. Principala aplicatie a plaselor este in domeniul producerii de placi facute din tesaturi tehnice in mai multe straturi

Cladiri - plase pentru protectia si siguranta pe santier: plase pentru delimitarea schelelor, plase pentru siguranta, plase pentru siguranta trasporturilor de marfa, pentru tencuiala.

Divizia TEXTILE INTELIGENTE include aplicatii "inteligente" ale plaselor (evenimente, eclipsare, foisoare, parcare, vele) si sport.

Misiunea:

  • excelenta in calitate: producerea de plase foarte rezistente si cu durata mare de utilizare avand caracteristici tehnice mai mari decat media pietei;
  • efort continuu si atentie la seviciu oferit;
  • cercetare si dezvoltare: abilitatea de a cauta si de a face modificarile necesare si de a imbunatati atat in interior cat si in exterior (universitati, clienti, furnizori);
  • relatii: transparenta in gestionarea relatiilor, atentie fata de angajati si fata de dezvoltarea lor profesionala; dialog strans cu clientii pentru a "rezolva" problemele in cazul in care apar.

LABORATOR DE CERCETARE SI CALITATE

Arrigoni are o experienta puternica in realizarea de plase de protectie instalate in medii climatice dificile. Laboratorul ARRIGONI este dotat cu mijloace de masurare si testare din cele mai moderne pentru a asigura clientul ca primeste un produs certificat de inalta calitate si cu durata lunga de utilizare.

Echipamentele din laboratorul ARRIGONI includ:

Tester pentru accelerarea intemperiilor: permite simularea comportamentului tesaturilor de-a lungul anilor si ofera informatii precise cu privire la efectul radiatiilor UV asupra produsului final;

Camera climatica: poate crea conditii climatice extreme prin controlarea temperaturii si umiditatii: intervalul de temperaturi incepe de la -40ºC la + 180ºC fiind legat de umiditatea temperaturii cuprinsa intre 10% si 95%.

Aceasta permite studiul efectelor asupra plaselor expuse la medii climatice dure;

Dinamometru digital: permite efectuarea a diferite tipuri de teste asupra proprietatilor mecanice ale tesaturilor si firelor;

Permeabilitatea fata de aer a tesaturilor: dispozitivul masoara cantitatea de aer care traverseaza perpendicular proba testata;

IFM Meter: masoara fluiditatea granulelor

Luxometru in camera obscura: masoara puterea umbririi