Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

ARCA - Ghivece si jardiniere

       

Infiintata in anul 1970 in Italia ca un adevarat deschizator de drumuri in sectorul sau privat, Arca este o afacere de familie care se specializeaza in fabricarea unei game largi de ghivece de plante, containere, gazon artificial si accesorii din plastic, atat pentru cei profesionisti cat si pentru practica Hobby. Propunerea Arca include produse pentru cultivare, gradinarit, unelte/articole de menaj, mobilier de interior/exterior/strada, articole pentru hoteluri, comunitati, organisme publice, canale de distributie specializate si de masa.

Proiectele personalizate, cum ar fi imprimarea pe ghivece de plante cu solutii grafice adaptate fiecarui client, pot fi de asemenea create. Actorul numarul 1 în Italia si prezent în 20 de diferite tari, Arca are 90 angajati si acopera o suprafata de 70.000 m2 cu 27 linii pentru termoformare, injectie si turnare în forme. Productia anuala se ridica la peste 250 milioane de articole, toate certificate conform standardelor ISO 50001, ISO 14001, ISO 9001, BS OHSAS 18001.

Arca a investit în cercetare si continua imbunatatirea procesului de productie de peste 40 ani si propune articole moderne, practice, functionale care sa indeplineasca pe deplin cerintele clientilor, cu o preocupare deosebita pentru mediu. Arca combina o concentrare profunda asupra calitatii atat a materialelor cat si a proceselor cu tehnologie, design elegant si durabilitate ecologoca. Obiectivul companiei Arca consta in oferirea produselor de calitate superioara pentru toate utilizarile, de la decorare pana la cultivarea de plante.

Etape de dezvoltare ale ARCA 

  • anii 1970 - infiintarea companiei ARCA.
  • anii 1980 - compania si-a dezvoltat si extins aria de productie, gama de produse si reteaua de vanzari.
  • anii 1990 - ARCA a inaugurat noul sediu central, noul showroom, noua zona destinata proiectarilor tehnologice, un nou depozit facil si o zona logistica. Gama Smilcotto este creata.
  • anii 2000 - gama Anticotto este lansata. Noi solutii, noi tehnologii pentru legume, flori si plante pepiniere sunt proiectate si create.
  • in prezent - noua gama Luce este creata. Gama este destinata inovarii si design-ului. Managerii pentru functiile cheie se alatura acum afacerii administrata de familie.

Eco sustenabilitate

Experienta acumulata de Arca este evidentiata in fiecare produs. In zilele noastre, compania este chiar mai preocupata de respectul pentru mediul inconjurator, pentru un viitor ecologic durabil si de raspandirea culturii eco. Etica în relatiile companiei atat in interiorul acesteia cat si in exterior, atenia acordata colegilor de munca, ofera produse Arca cu valoare adagata intangibila, dar foarte pretioasă.

 

Investitii in masinarii cu emisii scazute de CO2 si salvare de energie

 

Impachetare in celuloza regenerata

 

 

Trasabilitatea si reciclarea a 100% din deseuri de productie reciclate

 

 

Selectia furnizorilor constiinciosi pentru mediul inconjurator 

 

 

Proiectarea si realizarea matritelor proprii

 

 

Reducerea la minim a deseurilor si resturilor rezultate din productie 

 

 

Achizitia si utilizarea de materiale certificate

 

 

Materii prime fara metale grele si preamestecuri 

 

 

Ghivece si containere 100% reciclabile

 

 

Sprijinirea evenimentelor care au ca scop promovarea si impartirea culturii ecologice si   a biodiversittaii 

 

 

Proiecte de instruire cu scoli

 

 

Bunastarea angajatilor si instruirea profesionala a acestora

 

Ca o parte a politicii corporate si a preocuparii  legate de eco sustenabilitate, culorile care ruleaza cel mai repede din gamele Similcotto clasic si Similcotto modern sunt facute acum din materiale plastice 100% reciclate, selectate si garantate, care in schimb sunt de asemenea 100% reciclabile.

Acest lucru  permite companiei sa garanteze un impact mai scazut asupra mediului, între timp ce mentine aceleasi caracteristici de design si calitati functionale a gamelor care au facut istoria ARCA pe piata.

Scopul companiei ARCA este de a converti progresiv toate liniile de productie la utilizarea de plastic reciclat.

Personalizeaza-ti ghiveciul

La cerere, ARCA poate personaliza anumite game de produse utilizand procesul de imprimare offset pentru a transforma un ghiveci simplu de flori in elementul dumneavoastra personal de decor, sau un mijloc efectiv de publicitate.

ARCA Garden & Hobby

Intotdeauna in perspectiva pentru ultimele tendinte, ARCA a conceput linii de produse care sa satisfaca toate cerintele pasionatilor de gradinarit si de bricolaj,
fiind totodata perfecta pentru decorarea interioara si exterioara. Solutii complete pentru fiecare tinta.

Firma Morami SRL este unic importator si distribuitor in România a produselor firmei

ARCA