Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Substraturi profesionale - AGARIS

Compania belgiana Agaris si-a inceput activitatea in anul 1984, si a ajuns furnizor europan de top al mediilor de crestere, amelioratorilor de sol si a foliilor de protectie. Munca noastra privind inovatia, calitatea si serviciul ne permite sa aducem o contributie importanta in cultivarea durabila si rentabila pentru cultivator, sanatoasa pentru consumator si buna pentru mediu.

De-a lungul anilor, Agaris a acumulat o expertiza enorma in productia si compozitia mediiilor de cultură. Zi de zi se lucreaza la perfectionarea produselor, combinand feedback-ul clientilor cu cele mai recente cunostiinte in domeniu si colaborand cu diverse centre de cercetare si universitati.

Agaris a fost distins cu certificatul RPP pentru custodia lantului, datorita faptului ca toata turba de tip Sphagnum este extrasa din turbarii proprii care au fost certificate de catre Fundatia Independenta de Producere a Turbei (RPP). Acest lucru asigura ca aceasta materie prima pretioasa este recoltata intr-un mod responsabil si durabil.

Turba de cocos Agaris este fabricata in cele mai importante arii de nuca de cocos din lume. Toate produsele din cocos sunt spalate si uscate prin tamponare pentru a garanta cele mai bune rezultate. Compania pune la dispozitia clientilor sai chipsuri din cocos, disponibile in mai multe tipuri de calibre.

Adaugand calcar, fertilizanti chimici sau organici, controland eliberarea fertilizantilor si agentilor de umectare, Agaris produce substraturi cu caracteristici chimice si biologice ideale pentru semanare, inradacinare, imbutasire si pentru toate culturile la ghiveci. Datorita perlitului si al argilei folosite, se imbunatatesc si se optimizeaza caracteristicile fiziologice ale solurilor, acestea ducand la:

  • stimularea procesului de inradacinare
  • mai multa putere de crestere
  • mai mult aer si o drenare mai buna a apei
  • capacitate mai mare de retentie a apei
  • o buna capacitate de tamponare

 

Agaris are o pozitie de lider pe pietele hobby-urilor si este partenerul celor mai mari retaileri europeni. Acesta este furnizorul european de referinta pentru substraturile profesionale. Formula de producere a substraturilor este imbunatatita si optimizata caracteristicilor fiziologice ale solurilor, adaugand perlit si argila. Printr-o abordare ciclica se dezvolta in permanenta substraturile, se stimuleaza procesul de inradacinare, astfel se ofera mai multa putere de crestere, mai mult aer si o buna drenare a apei. Agaris produce substraturi cu caracteristici chimice si biologice ideale pentru semanare, inradacinare, imbutasire si pentru toate culturile la ghiveci.

  • substraturile Agaris sunt esentiale pentru cultivarea ciupercilor, fructelor si legumelor si a culturilor ornamentale.
  • producatorii profesionisti din intreaga lume se pot baza zilnic pe substraturile Agaris specializate pentru o cultivare durabila si performanta.
  • impreuna cu arhitecti, antreprenori si autoritati locale, se creeaza un mediu mai ecologic si durabil.