Autentificare Cosul meu

Seminis

   Agricultura si producatorii agricoli se afla in mijlocul tuturor preocuparilor companiei Monsanto. Scopul Monsanto este sa isi ajute clienti sa intampine in mod profitabil cerintele pietei si sa le furnizeze exact ceea ce si-au dorit de la compania care produce semintele de legume.

Monsanto are placerea sa va prezinte brandul Seminis revigorat.

   Seminis  este cel mai mare dezvoltator, cultivator si promotor de seminte de legume din lume. Activitatea cultivatorilor Seminis este plina de riscuri. Ei se confrunta cu provocari incredibile si trebuie sa faca fata neprevazutului. Cultivatori sunt constransi doar de ceea ce nu pot controla. Aceste aspecte importante permit companiei Seminis sa ii ajute pe cultivatori sa isi atinga obiectivele si sa le ofere ceea ce isi doresc - dorinta de LIBERTATE.

   Seminis impartaseste alaturi de cultivatori o viziune comuna - un viitor plin de oportunitati, succes si libertate.

"Ne-am luat un angajament de neclintit sa ii ajutam pe cultivatorii nostri sa reuseasca, adaptandu-ne nevoilor lor specifice. Facem acest lucru printr-un singur brand, care are in vizor cultivatorul si ii furnizeaza ceea ce este cel mai important pentru el."

SEMINIS

    UN POTENTIAL DE CRESTERE REMARCABIL

   Seminis furnizeaza un potential de crestere remarcabil prin:

» Performanta excelenta previzibila

   Seminis furnizeaza o performanta si un randament previzibil excelent al produselor pentru a-si ajuta clientii sa isi administreze culturile si sa isi construiasca afacerea. Tot ceea ce face Seminis este centrat pe efortul de a oferi rezultate consistente pe care clientii sa se poate baza si care vor creste potentialul pe piata. Seminis stie ca, clientii au nevoie de seminte de cel mai inalt nivel calitativ, cu cel mai mare potential si de aceea se recurge la testari riguroase si la un sistem cuprinzator de asigurare a calitatii - aproape 500.000 de testari a calitatii pe an. Niciun alt producator nu efectueaza atat de multe teste inainte de comercializare.

» Experienta globala, solutii locale

   Seminis ofera solutii locale pentru nevoile clientilor individuale, sustinute de o retea fara precedent de resurse globale. Seminis este prezent acolo unde se afla clientii. Cu infrastructura in fiecare zona majora de cultivare a legumelor, Seminis intelege fiecare climat in parte, fiecare tip de sol, practicile deosebite de horticultura si nevoile consumatorilor locali. Seminis colaboreaza cu clientii pentru a intelege  pe deplin nevoile la fiecare veriga a lantului de la productie la consum, pentru a putea oferi produse de cea mai buna calitate, ceea ce inseamna o afacere mai buna.

» Inovatii extrem de utile

  Seminis si-a asumat un angajament privind cercetarea si inovatia care va avea un impact direct, plin de semnificatie, asupra succesului dumneavoastra. Investiti in propriul dumneavoastra viitor atunci cand investiti in semintele Seminis. Cu sprijinul Monsanto, aproximativ 10% din vanzari se investesc in fiecare an in cercetare pentru a imbunatati si a introduce noi varietati de seminte de legume.

Promisiunea brandului Seminis este de a oferi un potential de crestere remarcabil, va ofera libertatea sa va concentrati pe ceea ce conteaza cel mai mult. Telurile dumneavoastra. Pasiunile dumneavoastra. Viitorul dumneavoastra.

Oferta este actualizata pentru sezonul 2021