Autentificare Cosul meu

Hazera Seeds

HAZERA este leader mondial in producerea si comercializarea semintelor de hibrizi de legume, avand o experienta de peste 65 ani in domeniu. Hibrizii de tomate HAZERA, de exemplu, sunt binecunoscuti de cultivatorii din intreaga lume pentru calitatile lor remarcabile.

HAZERA distribuie semintele sale in peste 50 de tari, imbunatatind continuu caracteristicile hibrizilor, in raport cu solicitarile cultivatorilor si cu cerintele specifice fiecarei piete.

Cercetarea stiintifica ocupa un rol esential in strategia firmei, fiind alocate pentru aceasta peste 10% din venituri.

Preocuparea permanenta pentru productivitate, aspect comercial si rezistenta dupa recoltare (LSL) este dublata de gasirea si promovarea unor varietati continand componente benefice pentru sanatate, cu calitati nutritionale imbunatatite.

Asigurarea constanta a calitatii este un deziderat absolut la HAZERA. Firma este certificata ISO 9001 pentru asigurarea calitatii la toate standardele internationale.

Mai jos sunt redate varietatile cele mai solicitate de catre cultivatorii si consumatorii din Romania. HAZERA produce numerosi alti hibrizi, care satisfac o mare diversitate de conditii si preferinte. Pentru orice alte relatii despre hibrizii HAZERA va rugam sa ne contactati direct la telefoanele de la rubrica "Contact"de pe site-ul nostru.

Oferta este actualizata pentru sezonul 2021