Autentificare Cosul meu

Enza Zaden

Avem placerea de a va prezenta cele mai noi varietati de seminte profesionale de legume ale firmei Enza Zaden si va recomandam sa acordati putin din timpul dumneavoastra pentru a studia gama de varietati de seminte marca Enza Zaden. Alaturi de nume bine-cunoscute, veti descoperi varietati noi, care sunt potrivite conditiilor locale din Romania si care v-ar putea interesa sa le cultivati si dumneavoastra. Toate varietatile sunt descrise in detaliu.

Daca nu sunteti siguri de vreuna din informatiile prezente, va stam la dispozitie pentru orice nelamurire sau puteti accesa site-ul http://www.enzazaden.com pentru posibile informatii suplimentare. Gama de seminte Enza Zaden acopera majoritatea nevoilor cultivatorilor profesionisti, de aceea nu trebuie sa cautati in alta parte varietatea potrivita.

Majoritatea varietatilor Enza Zaden sunt disponibile si sub forma de seminte organice. Putei afla mai multe despre aceste produse accesand site-ul firmei de seminte organice, Vitalis Seeds: http://www.biovitalis.eu.

Enza Zaden se implica foarte mult in reteaua de distributie a noilor varietati obtinute de specialistii firmei. Enza Zaden considera acest lucru o parte integrata din afacere. Participa la multe expozitii din toata lumea cu scopul de a promova varietatile de seminte catre distribuitori si cultivatori.

Enza Zaden continua sa investeasca in noi centre de cercetare in zone legumicole importante, ceea ce le permite sa creeze hibrizi noi din speciile la care lucreaza si sa inceapa cercetarea altor specii.

Enza Zaden este recunoscatoare tuturor clientilor pentru colaborare si le doreste sa aiba parte numai de recolte bogate folosind semintele de legume de la Enza Zaden!

Oferta este actualizata pentru sezonul 2021