Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:

Articole pentru horticultura - STOCKER

Folii profesionale de polietilena pentru agricultura - POLITIV

Plase si tesaturi pentru agricultura - ARRIGONI

Agrotextile - BEAULIEU Technical Textiles

Folie microporoasa HORTIAGRYL - PFNonwovens

Arpagic, ceapa esalota si usturoi - FRANCHI SEMENTI

Ingrasaminte chimice FITOFERT

Ingrasaminte chimice ADFERT

Ghivece si tavite de productie ARCA

VIGORPLANT - Amelioratori de sol, fertilizanti organici si substraturi profesionale

Seminte profesionale de legume

Seminte semi profesionale - Franchi Sementi

Seminte de legume - gama semi-profesionala

Seminte profesionale de gazon si trifoi ornamental Franchi Sementi

Seminte profesionale de gazon - Landscaper Pro

Ingrasaminte profesionale pentru gazon - Landscaper Pro

Ingrasaminte organice, organo-minerale si minerale

Ingrasaminte profesionale pentru flori si plante ornamentale - Osmocote

Alte ingrasaminte solubile pentru fertirigare

Biostimulatori, bioregulatori si corectori de microelemente

Pesticide

Arcade tunel

Alte materiale pentru mulcirea solului si accesorii

Agenti de umbrire a serelor si solariilor

Echipamente si accesorii irigare

Solutii pentru sustinerea plantelor

Alte ghivece, placi alveolare, tavite

Produse pentru culturi biologice

Accesorii horticultura

Instrumente de masurat

Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Duna-R

Chiar si in conditiile dificile de azi, firma Duna-R sta solid pe picioarele sale si, pe cat se poate, ajuta si partenerii. Oricum ar evolua situatia economica, Duna-R  nu va renunta la onoarea in afaceri si la principiul increderii. Duna-R promoveaza in continuare cea mai inalta calitate , dar avand in vedere dificultatile producatorilor, firma se straduie sa-si comercializeze produsele la un pret cat mai favorabil si sa ofere sfaturi noi in domeniul tehnologiei, in scopul unei cat mai bune exploatari a productivitatii speciilor sale.

Rasfoind catalogul de produse Duna-R veti vedea ca greutatile nu au infrant firma Duna-R ci au stimulat-o sa obtina un randament si mai inalt, dovedind astfel ca pana si in conditiile cele mai nefavorabile dezvoltarii se poate gasi ocazia introducerii unor inovatii deosebit de importante.

Si cel mic poate fi mare.

Produsele intreprinderii familiale Duna-R sunt cunoscute si apreciate in numeroase tari din Europa, Asia si Africa. Un pas inainte in acest domeniu l-a constituit relatia firmei Duna-R cu firma Agrimatco, firma ce comercializeaza speciile Duna-R pe mai multe continente. Cu toate acestea, Duna-R nu cedeaza tentatiei de expansiune, pentru a putea in continuare garanta calitatea semintelor prin controlul personal.

Dimensiunile mici ale societatii Duna-R are si alte avantaje: a construit relatii prietenesti rapid, cu flexibilitate, pe baza cunostintelor personale. Si mai ales: desi semintele speciilor Duna-R sunt competitive si fata de produsele celor mai mari firme internationale, cheltuielile administrative si organizatorice deosebit de modeste permite firmei Duna-R sa pastreze preturile la un nivel cu mult mai redus, pe care sa-l poata plati oricine.

Duna-R lucreaza pentru viitor. Modernitatea echipamentelor firmei Duna-R este la fel de importanta pe cat este si sprijinirea celor mai noi procedee de productie a ardeiului prin imbunatatirea speciilor corespunzatoare. Duna-R ia parte si la polarizarea inovatiei tehnologice.

Stradaniile permanente ale firmei Duna-R in sensul ameliorarii rezistentei, al cautarii de specii care sa corespunda cel mai bine cerintelor si metodelor locale de productie, precum si al imbunatatirii portaltoiurilor care contribuie la extinderea imbucuratoare a altoirii, deservesc cauza unui viitor mai bun, a reducerii problemelor cu care se confrunta lumea noastra saturata de produse chimice. In aceasta munca, firma Duna-R poate afirma ca are de partea sa cercetatorii maghiari recunoscuti internationali.

Firma Duna-R este recunoscatoare tuturor colegilor si partenerilor sai pentru contributia lor la atingerea scopului nostru comun!

Oferta este actualizata pentru sezonul 2020