Autentificare Cosul meu

Agrosel - Hektar

S.C. AGROSEL S.R.L. si-a inceput activitatea in 1998 fiind preocupata inca de la inceput de aprovizionarea cultivatorilor cu seminte cu valoare culturala si biologica ridicata, constienta fiind ca numai astfel va putea contribui la redresarea sectorului legumicol.

Avand in vedere posibilitatile largi, oferite de acest segment, in anul 2001 a initiat dezvoltarea acestuia prin creearea unui sortiment propriu de legume si flori microambalate. De la bun inceput paleta sortimentala a fost conceputa in asa fel incat sa permita satisfacerea cerintelor oricarui client.

Semintele din varietatile mult solicitate de catre cultivatori sunt oferite in ambalaje profesionale la numar de seminte precum si la gramaj.

Avand ca scop primordial furnizarea permanenta si continua de seminte, firma a initiat un program propriu de ameliorare creativa si conservativa.

Desigur, pentru multumirea clientilor firmei, nu este suficienta numai diversitatea, trebuie ca firma sa asigure si calitatea produselor. In acest sens, in ultimul timp, firma a dezvoltat tehnici de sortare si calibrare a semintelor, astfel incat cultivatorii sa beneficieze de uniformitate in cultura.

Semintele ambalate de Agrosel se incadreaza in standardele de calitate cerute de legislatia in vigoare, remarcandu-se si prin modul de ambalare si prezentare.

Lansarea noului brand HEKTAR

"Pentru o mai buna reflectare a ceea ce reprezentam azi si pentru a simboliza viitorul nostru dinamic trebuie sa tinem pasul cu schimbarea. Noul brand, cu toate elementele vizuale pe care le aduce, dorim sa sustin? obiectivele noastre strategice ambitioase si planurile de dezvoltare pe acest segment de piata."

Astfel, dup? peste 15 ani de cercetare si ameliorare pentru crearea de varietati adaptate pietei din Europa de est, AGROSEL the seed professional schimba numele gamei de produse profesionale, hibrizi, în HEKTAR the essence of the future.

Hibrizii creati au o valoare genetica ridicata, iar controlul calita?ii este la cele mai inalte standarde europene. HEKTAR ofera producatorilor profesionisti o alternativa sigura, de incredere si transparenta.

Oferta este actualizata pentru sezonul 2021

Pentru oferta de seminte semi-profesionale Agrosel/Hektar click aici