Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Ingrasaminte profesionale pentru flori si plante ornamentale - Osmocote

Firma ICL este cunoscută pe plan mondial drept producător de îngrăşăminte profesionale de calitate superioară unice, pentru culturi de mare valoare. În laboratoarele ICL, calitatea produselor este verificată în permanenţă, iar reuşitele sunt testate în mod constant în practică, în diferite condiţii. Programele complexe de testare, cu staţii de testare şi pepiniere de înaltă performanţă, garantează performanţele superioare ale produselor ICL.

Noi va oferim cele mai bune ingrasaminte care sa hraneasca cele mai bune plante. Cu produsele cele mai avansate din punct de vedere tehnic putem oferii exact ceea ce are planta nevoie. Prin urmare, le putem furniza tuturor producatorilor ceea ce ei doresc pentru a-si putea duce plantele, la vanzare pe piata, in cele mai bune conditii.

Producatorii aleg Osmocote deoarece este ingrasamantul care garanteaza cele mai bune rezultate, si, facand aceasta alegere, vor folosii o metoda sustenabila de aplicare nutritionala.

Ca fertilizator este folosit mai putin pe hectar, reducand necesarul de resurse naturale necesar pentru productie; aceste lucruri, impreuna cu levigarea redusa la minimum, asigura un mod sustenabil de crestere a culturilor dumneavoastra. Osmocote se afla in fruntea tehnologiei de ingrasaminte, asigurand necesarul nutritional al culturilor atunci cand ecestea au nevoie, maximizand absorbtia plantelor si minimalizarea pierderilor.