Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Ingrasaminte chimice FITOFERT

Compania Fertico a fost înființată în anul 2004 ca o companie de specialitate, care produce sisteme de nutrienți sub formă de cristale minerale solubile în apă (irigare prin picurare) și formulări lichide pentru nutriția prin frunze a plantelor cultivate. Din anul 2007 compania a devenit parte a grupului Agromarket Group, Kragujevac. Brandul FITOFERT este primul brand deținut de către companie, din categoria îngrășămintelor speciale solubile în apă și amelioratorilor de sol. Cu calitatea sa și sortimentul de produse, FITOFERT și-a câștigat locul său pe piața internă și a fost acceptată de către mulți fermieri.

Calitatea produselor FITOFERT

Caracteristicile gamei de îngrășăminte ale companiei îndeplinesc pe deplin cerințele unei producții agricole intensive, atât afară cât și în sere și solarii. Liniile de producție Fertico sunt echipate cu dispozitive de ultimă generație care permit omogenizarea maximă a componentelor și o calitate uniformă. O atenție specială se îndreaptă către numerotarea și etichetarea fiecărui produs, iar controlul calității se face permanent pentru a verifica fiecare lot produs. Pe lângă controalele interne, produsele sunt supuse reviziei externe de către laboratorul certificat relevant, așadar fiecare îngrășământ FITOFERT are o calitate dovedită de mai multe ori.

 

Noul concept de plasare a nutrienților FITOFERT este un serviciu unic Agro, creat în 2010. O nutriție adecvată a plantelor, ca fiind una dintre cele mai complexe zone din producția agricolă intensivă, a devenit în acest mod disponibilă pentru toți utilizatorii produselor FITOFERT. Cumpărând produsele pentru nutriția plantelor FITOFERT, clienții primesc simultan recomandările profesionale pentru tratament, de la serviciul Agro. Specialiștii din domeniul nutriției plantelor, dotați cu dispozitive de măsurare a diferiților parametri relevanți pentru nutriția plantelor, și softuri adecvate pentru optimizarea datelor, controlul producției unui număr mare de fermieri și consultanța de specialitate, influențează creșterea randamentului și a calității.

În cadrul unei cercetări al unei agenții de certificare independentă, produsele FITOFERT, au luat primul loc la categoria îngrășămintelor lichide, ICERITAS - International Certification Association GmbH - Switzerland, pe teritoriul Republicii Serbiei și Republicii Bosniei și Herzegovina.

Pe baza acestei confirmări, produsele lichide FITOFERT sunt premiate cu medialia de calitate QUDAL. Compania este recunoscătoare pentru încrederea acordată de către clienți și recunoașterea îngrășămintelor lichide FITOFERT ca fiind brandul de cea mai înaltă calitate în competiție cu produse străine.

 

Firma Morami SRL este unic importator si distribuitor in Romania a produselor firmei Fertico