Autentificare Cosul meu

Ingrasaminte chimice FITOFERT

Compania Fertico a fost infiintata in anul 2004 ca o companie de specialitate, care produce sisteme de nutrienti sub forma de cristale minerale solubile in apa (irigare prin picurare) si formulari lichide pentru nutritia prin frunze a plantelor cultivate. Din anul 2007 compania a devenit parte a grupului Agromarket Group, Kragujevac.
Brandul FITOFERT este primul brand detinut de catre companie, din categoria ingrasamintelor speciale solubile in apa si amelioratorilor de sol. Cu calitatea sa si sortimentul de produse, FITOFERT si-a castigat locul sau pe piata interna si a fost acceptata de catre multi fermieri.

Calitatea produselor FITOFERT

Caracteristicile gamei de ingrasaminte ale companiei indeplinesc pe deplin cerintele unei productii agricole intensive, atat afara cat si in sere si solarii. Liniile de productie Fertico sunt echipate cu dispozitive de ultima generatie care permit omogenizarea maxima a componentelor si o calitate uniforma. O atentie speciala se indreapta catre numerotarea si etichetarea fiecarui produs, iar controlul calittaii se face permanent pentru a verifica fiecare lot produs. Pe langa controalele interne, produsele sunt supuse reviziei externe de catre laboratorul certificat relevant, asadar fiecare ingrasamant FITOFERT are o calitate dovedita de mai multe ori.

 

Noul concept de plasare a nutrientilor FITOFERT este un serviciu unic Agro, creat in 2010. O nutritie adecvata a plantelor, ca fiind una dintre cele mai complexe zone din productia agricola intensiva, a devenit in acest mod disponibila pentru toti utilizatorii produselor FITOFERT. Cumparand produsele pentru nutritia plantelor FITOFERT, clientii primesc simultan recomandarile profesionale pentru tratament, de la serviciul Agro. Specialistii din domeniul nutritiei plantelor, dotati cu dispozitive de masurare a diferitilor parametri relevanti pentru nutritia plantelor, si softuri adecvate pentru optimizarea datelor, controlul productiei unui numar mare de fermieri si consultanta de specialitate, influenteaza cresterea randamentului si a calitatii.

In cadrul unei cercetari a unei agentii de certificare independenta, produsele FITOFERT, au luat primul loc la categoria ingrasamintelor lichide, ICERITAS - International Certification Association GmbH - Switzerland, pe teritoriul Republicii Serbiei si Republicii Bosniei si Herzegovina.


Pe baza acestei confirmari, produsele lichide FITOFERT sunt premiate cu medialia de calitate QUDAL. Compania este recunoscatoare pentru increderea acordata de catre clienti si recunoasterea ingrasamintelor lichide FITOFERT ca fiind brandul de cea mai inalta calitate in competitie cu produse straine.

 

Firma Morami SRL este unic importator si distribuitor in Romania a produselor firmei Fertico

Nu sunt produse in aceasta categorie!