Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Quick Bayt 10 WG

 

 

Quick Bayt Spray WG 10 este un insecticid destinat combaterii mustelor adulte, avand ca substanta activa imidaloprid-ul, un neonicotinoid de generatia a II-a ce actioneaza asupra receptorilor acetilcolinici din membrana post-sinaptica

 

 

 

 

  • formulat ca granule dispersabile in apa, Quick Bayt Spray WG 10, actioneaza in mod diferit fata de insecticidele clasice (organofosforice, carbamati sau piretroizi) excluzand din start fenomenul de rezistenta incrucisata al mustlor, ce se poate dizolva, in timp, la cele trei categorii mai sus mentionate.
  • compozitia substantei este adaptata strategiei  "atrage si ucide" fiind extrem de tentanta pentru muste: pe langa imidalocloprid Bayer a mai introdus tricosene-ul , un simulant feromonic sexual, si atractanti alimentari dulci, pe baza de zahar: musca este astfel atrasa de suprafata tratata si impinsa sa consume produsul, iar efectul de Knock-down este rapid si spectaculos.
  • substanta de lucru se obtine din dilutia Quick Bayt Spray cu apa, iar aplicarea se face rezidual, pe suprafetele unde stau de obicei mustele: pe pereti, pe ramele ferestrelor, pe stalpii de sustinere si in general acolo unde ajunge soarele si mustelor le place sa se bucure de el: se trateaza doar 30-35% din suprafata ce se doreste a fi protejata, mustele fiind atrase de la distante semnificative (10-20 m) sa guste produsul
  • este recomandat cu precadere in sectorul zootehnic, la fermele de animale, dar si pentru locurile de depozitare ale diferitelor produse de origine animala ce atrag mustele sau a gunoiului
  • are o remanenta remarcabila, de pana la 12 saptamani, in conditiile in care suprafata tratata este reimprospatata periodic, prin stopirea cu apa.

De ce Quick Bayt Spray WG 10?

  • are la baza o substanta activa de cea mai noua generatie, cu remanenta indelungata si efect de kill-efect aproape instantaneu.
  • este usor de aplicat, se dizolva rapid si formare de granule dispersabile impiedica risipirea in aer a produsului in momentul folosirii.
  • nu dauneaza insectelor benefice, animalelor domestice din adaposturile tratate, aplicatorului si mediului daca este folosit conform instructiunilor de pe eticheta.
  • are o toxicitate redusa si elimina riscurile aparitiei fenomenului de rezistenta incrucisata.
  • are rezultate pozitive imediate, randament si eficienta excelente, conducand la eliminarea stresului pentru animale si oameni.

Compozitie: 100 g de Quick Bayt Spray WG 10 contine 10 g de imidaclopride si coformulanti pana la 100 g

Dozaj: 200-250 g de Quick Bayt Spray WG 10 in 1.5-2 l de apa pentru 100-150 mp de suprafata tratata.

Produs al companiei Bayer Cropscience

 

* * * INDISPONIBIL MOMENTAN ! ! !

Pret: 15,70 Lei (TVA inclus)
Cod produs: QUI10WG20
Pret: 0 Lei (TVA inclus)
Pentru modalitati de livrare click aici