Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Falcon 460 EC

 

 

Substanta activa: tebuconazol 167 g/l + triadimenol 43 g/l + spiroxamina 250 g/l
Formulare: EC (concentrat emulsionabil)

 

Fungicid sistemic pentru combaterea fainarii la vita de vie, a bolilor foliare si a fuzariozei la grau si orz

 

 

 

Mod de acțiune

Falcon 460 EC este un fungicid sistemic cu actiune preventiva si curativa de lunga durata asupra ciupercilor patogene. La scurt timp dupa aplicare el se distribuie uniform în planta prin fenomenul de translocare acropetala. Falcon 460 EC poate combate inclusiv formele rezistente la alte fungicide datorita modului diferit de activitate al celor 3 substante active componente. Falcon 460 EC are un interval de aplicare foarte larg, el putand fi utilizat pe toata durata perioadei de vegetatie. Durata de protectie a culturii este de 12-14 zile la vita de vie si de 18-20 zile la cereale paioase.

Modul de utilizare

Cultura Organism țintă Doza/Concentratie
Vița de vie Fainare (Uncinula necator) 0,3 l/ha
Grâu

Complex boli foliare (Erysiphe graminis, Septoria tritici, Septoria nodorum, Puccinia striiformis, Puccinia recondita)

0,6 l/ha

Fuzarioza (Fusarium spp.)

0,7 l/ha

Orz Complex boli foliare (Erysiphe graminis f. sp. hordei, Puccinia hordei, Rhynchosporium secalis) 0,6 l/ha


Vița de vie
Falcon 460 EC se utilizeaza în doza de 0,3 l/ha în 600-1000 l apa/ha preventiv pentru combaterea fainarii, în tratamente pre- si postflorale, în asociatie cu fungicide specifice pentru mana si putregai cenusiu. Utilizarea în faza preflorala timpurie se recomanda în principal daca rezerva infectioasa din anul precedent este mare si se impune utilizarea unui produs cu actiune sistemica. Se va avea în vedere pentru succesul tratamentului o buna acoperire a plantei.
Grâu si orz
Numarul de tratamente în vegetatie este de 1-2, iar intervalul de aplicare este cuprins între începutul împaierii si începutul înfloririi. În cazul efectuarii unui singur tratament, momentul optim este la aparitia frunzei standard. Pentru prevenirea atacului de fuzarioza pe spice, tratamentul se efectueaza la începutul înfloririi, moment în care încep sa se produca infectiile cu diferite specii de
Fusarium.

Produs al companiei Bayer Cropscience

Pret: 53,40 Lei (TVA inclus)
Cod produs: FAL460EC100
Pret: 0 Lei (TVA inclus)
Pentru modalitati de livrare click aici