Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Folii pentru solarii si sere - POLITIV

A.A. Politiv (1999) Ltd. este lider in Israel in domeniul productiei si comercializarii de folii de polietilena pentru agricultura si industrie.

A.A. Politiv (1999) Ltd. este specializata in productia de folii de polietilena "inteligente" in scopuri agricole si industriale. Infiintata in 1985, a devenit producator lider in Israel de folii pentru agricultura si un jucator important pe piata internationala. A.A. Politiv (1999) Ltd. este in propretate privata de cand s-a infiintat si este condusa cu mare grija, cu auto-critica si aspiratii inalte.

Compania are o capacitate de produtie la scara larga in Israel, care adaposteste diverse utilaje moderne capabile sa raspunda cerintelor pietei, atat in Israel cat si in strainatate. Utilajele sunt unele din cele mai avansate masinarii multi strat din lume. Aceste utilaje au un nivel de precizie extrem de ridicat, precum si o interfata de control computerizat. Schema de introducere a datelor pentru aceste utilaje este complet computerizata, prevenind astfel erorile si omisiunile in compozitia materialelor. Productia este operata de catre o echipa de productie Politiv de inalta calificare si experienta.

De la infiintare, Politiv a fost si este renumita pentru serviciile sale de incredere si dedicate, potrivind produsele sale la cerintele clientilor sai. Este recunoscuta pentru promptitudinea cu care raspunde solicitarilor clientilor sai fara a face rabat la calitate.

Toate foliile sunt testate in conformitate cu standardele israeliene, precum si a standardelor internationale  (ASTM, ISO click aici pentru a vedea standardele) inainte de a fi expediate clientilor. Testele sunt facute intr-un laborator modern, complet echipat, cu un nucleu de personal calificat si dedicat, lucrand 24 ore/zi. Fabrica este in conformitate cu liniile directoare ISO-9001:2008 Sistemul de asigurare al calitatii.

A.A Politiv (1999) Ltd. negociaza in prezent achizitionarea de noi utilaje moderne pentru a-si mari capacitatea de productie, in cazul in care obiectivul pana in 2015 este de a ajunge la 35.000 tone. Cea mai mare cantitate a productiei este destinata exportului.

Produsele Politiv sunt dezvoltate in stransa colaborare cu experti agronomi, intr-un efort comun pentru a potrivi produsele sale la nevoile din domeniul agricol. Pe langa piata locala din Israel, clientela Politiv include clienti din intreaga lume. Compania este activa Statele Unite ale Americii, Europa, Africa, Australia,  Mexic, India, Egipt si multe alte teritorii.

 

Incepand cu anul 2015, A.A. Politiv (1999) Ltd. este prezenta si pe piata din Romania prin intermediul firmei noastre S.C. Morami S.R.L. in calitate de unic importator si distribuitor. In acest fel producatorii si investitorii romani din agricultura si horticultura pot beneficia de experienta si calitatea produselor din polietilena Politiv, pe care firma le impartaseste clientilor sai pe tot globul.

________________________________________________________________________________

Astfel, gama de produse Politiv pe care firma noastra S.C. Morami S.R.L. le importa si distribuie in Romania cuprinde: