Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Folie microporoasa HORTIAGRYL - PFNonwovens

Conditiile meteorologice sunt variabile si deseori se intampla ca pana si in zonele temperate sa fie zile cu temperaturi care sa scada sub 0°C, acest lucru punand in pericol culturile legumicole si nu numai din perioada rece.

Inghetul distruge partea vegetativa a legumelor cauzand ofilirea si brinificarea acestora, chiar si plantelor cum ar fi morcovii sau cartofii, parte aeriana care este de fapt baza productiei de substante utile stocate in tuberculi fiind deteriorata.

Cel mai rapid si mai eficient mod de a proteja plantele de inghet este prin utilizarea foliei microporoase HortiAgryl stabilizata UV, fabricata din polipropilena.

Folia microporoasa HortiAgryl este o tesatura special creata pentru horticultura. Compozitia speciala a  fibrelor contribuie la o mai mare intindere a tesaturii si o rezistenta mai mare a acesteia si de asemenea la o mai buna permeabilitate a aerului si a apei. Toate tesaturile HortiAgryl sunt foarte rezistente la radiatia UV si sunt permeabile pentru lumina. Prin alungirea maxima a tesaturii se extinde rezistenta la deteriorare a acesteia.

HortiAgryl-ul, asezat direct pe plante, creste temperatura sub tesatura cu 1.5-2°C, prevenind inghetarea si scurtand ciclul de vegetatie cu pana la 15 zile pentru culturile de morcovi, pepeni, capsuni etc.

HortiAgryl-ul reduce deasemenea impactul picuraturilor de ploaie ce pot cauza formarea crustelor la suprafata solului, fapt ce impiedica germinarea plantelor semanate.

Se poate utiliza imediat dupa semanat pentru a ajuta plantele sa germineze si in perioadele reci pentru prevenirea ingalbenirii plantelor cauzate de frig.

INSTALAREA

HortiAgryl-ul se poate aseza manual prin amplasarea sa directa pe terenul semanat sau pe plantele transplantate si se indeparteaza la recoltare. HortiAgryl-ul se poate fixa la sol cu ajutorul pietrelor, gramezilor de pamant sau cu tepuse de fire galvanizat sau plastic.

ACCESORII

 

4018ZN PICCHETTO MEDIO/MAXI

Tepuse din otel galvanizat, in forma de U, avand diametru de 3 sau 4 mm. Fixeaza la sol toate tipurile de tesaturi si folii.

 


 

 

4019NE CHIODO

Tepuse din plastic, in forma de cui, avand lungimea de 20 cm. Fixeaza la sol toate tipurile de tesaturi si folii.