Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Galera Super

Galera™ Super este un erbicid cu aplicare foliara care combate buruienile dicotile anuale si perene din cultura de rapita.

Mod de actiune

Galera™ Super este un erbicid cu aplicare foliara care combate buruienile dicotile anuale si perene din cultura de rapita. Galera™ Super are o dubla actiune: de contact, datorata picloramului si sistemica datorata clopiralidului si aminopiralidului. Cele trei substante active din Galera™ Super au un mod asemanator de distribuire si actiune. Substantele sunt absorbite atat la nivel foliar cat si la nivel radicular, sunt translocate atat acropetal cat şi basipetal si se acumuleaza în tesuturile meristematice ale plantelor. Au un mod de actiune “auxinic”.

Mod de utilizare

Galera™ Super se poate aplica preemergent sau postemergent timpuriu (stadiu de 1-3 frunze) sau se poate aplica postemergent în toamna, la stadiul rapitei de la 3 pana la 9 frunze sau primavara, inainte ca mugurii florali sa fie vizibili. Dozele omologate: 0.2 L/ha toamna sau 0.25 L/ha primavara. Numarul maxim de aplicari: o singura aplicare pe cultura. Pentru aplicarea în toamna, Galera™ Super se poate combina cu alte pesticide. Nu recomandam amestecul Galera™ Super cu alte produse în primavara. Volumul de apa utilizat: 100-400 L/ha.

Beneficii

 • Spectru larg de combatere a buruienilor dicotiledonate anuale si perene din cultura de rapita;
 • Erbicid flexibil, putand fi aplicat:
  • Preemergent;
  • Post emergent timpuriu;
  • Post emergent toamna (pana la 9 frunze);
  • Post emergent primavara.
 • Se uitilizeaza in doze mici;
 • Erbicid sigur - nu necesita precipitatii pentru a-si face efectul comparativ cu erbicidele preemergente.

Spectru de combatere

Buruieni sensibile: Cirsium arvense (Palamida), Centaurea cyanus (Albastrita), Viola arvensis (Trei frati patati), Chenopodium album (Talpa gastei), Papaver rhoeas (Macul rosu), Matricaria inodora (Musetel), Galium aparine (Turita), Anthemis arvensis (Romanita de camp), Amaranthus spp. (Stirul), Sonchus arvensis (Susaiul), Ambrosia artemisiifolia (Iarba praloagelor), Geranium dissectum, Samulastra de floarea soarelui, Polygonum spp (Hrisca), Solanum nigrum (Zarna).

Buruieni moderat sensibile: Stellaria media (Rocoina), Lamium spp. (Urzica moarta), Veronica spp. (Soparlita).

Omologari si doze

Cultura Doza
Rapita
0,2 l toamna
0.25 l primavara

Compatibilitate

Pentru aplicarea în toamna, Galera™ Super se poate combina cu alte pesticide. Nu recomandam amestecul Galera™ Super cu alte produse în primavara. Pentru orice alta recomandare legata de compatibilitate, va rugam să contactati echipa reprezentantei Dow AgroSciences.

Produs al companiei DowDuPont

Pret: 767,52 Lei (TVA inclus) - 936,00 Lei ( -18% )
Cod produs: GALSUP1
Pret: 0 Lei (TVA inclus)
Pentru modalitati de livrare click aici