Benefit PZ
Amplificator al marimii fructelor pe baza de extracte vegetale
Benefit® PZeste un produs natural conceput pentru a spori si standardiza marimea fructelor. Benefit® PZ aplicat dupa legarea fructelor, stimuleaza diviziunea celulara si, prin urmare, creste numarul de celule prezente in fiecare fruct. Dupa absorbtia apei si a activitatii fitosintetice normale a plantei, un numar mai mare de celule se pot relaxa si apoi intinde, contribuind in acest mod la cresterea dimensiunii si a profitabilitatii obtinandu-se fructe de calibru superior. Benefit® PZ este recomandat in pomicultura la samburoase si in legumicultura la legumele la care se recolteaza fructele (pepene verde, pepene galben, dovleac, castraveti etc.).
Benefit® PZ contine nucleotide, proteine, aminoacizi si vitamine.
Important !!! Distribuiti produsul in asa fel incat sa acoperiti bine si uniform intreaga parte foliara a plantei; la plicarea in pomicultura nu folositi mai putin de 800 l/ha solutie finala pentru efectuarea stropirii.
Benefit® PZ + MC Cream® Sinergia care face ca 1+1=3! Sinergia este definita ca fiind cooperarea dintre doua sau mai multe elemente pentru a ajunge la un scop comun, in cazul nostru o marime mai mare. Acest lucru se intampla atunci cand aplicam Benefit® PZ impreuna cu MC Cream® , primul lucrand la diviziunea celulara iar al doilea la umplerea celulara (distensia celulelor). De fapt, ingredientele active care fac parte din formularile celor doua produse speciale Valagro, sunt complementare si sinergice. Benefit® PZ contine nucleotide, aminoacizi si vitamine. Nucleotidele stimuleaza rezultatul citokinezei (diviziunii celulare) prin inducerea unei cresteri a numarului de celule produse intr-o unitate de timp. Necesarul crescut de ploteina al plantei, cauzat de procesul accelerat de diviziune a celulelor este sustinut de aminoacizii si proteinele furnizate de Benefit® PZ. La randul sau MC Cream®produce betaina, factori naturali de crestere si aminoacizi. Acesti fitoingredienti activi faciliteaza depasirea stresului, stimuleaza activitatea metabolica fotosintetica a plantei si faciliteaza procesul de distensie a celulelor.
|