Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Agrotextile - BEAULIEU Technical Textiles

Beaulieu Technical Textiles (BTT), membra a Grupului International Beaulieu, este un leader stabil si o forta pe piata mondiala de agrotextile tehnice.

Beaulieu International Group este alcatuit din trei unitati de business.

  •  „Flooring Solutions” este leader European pe piata produselor de acoperire integrala (covoare, tesaturi cusute, perne din vinilin, LVT si parchet).
  • O a doua unitate a afacerii, denumita „Granules”, produce granule de polipropilena pentru numeroase aplicatii.
  • Si cea de-a treia unitate a afacerii „Engineered Products” gazduieste activitati cum ar fi „Fibre”, „Fire”, „Textile tehnice” si „Tesaturi tehnice”.

Beaulieu International Group are 4200 de angajati în 29 de fabrici, 9 birouri de vânzari si 8 centre de distributie în 14 tari. în 2014, cifra de afaceri a Grupului International Beaulieu a fost 1,7 miliarde de euro.

Beaulieu Technical Textiles dispune de trei locuri de productie:

  • doua locuri in Belgia: Komen si Kruishoutem
  • un loc de productie in Weihai, Shandong Province, China

Compania produce solutii textile dintr-o varietate de polimeri (polipropilena, polietilena si polimeri bio). Tesaturile si benzile sunt folosite în diverse industrii, cum ar fi agricultura si horticultura (agrotextilele), constructiile civile (geotextilele), ambalaje industriale (cu strat protector sau fara strat protector), industria covoarelor (pentru baza primara sau secundara) si constructii (sub foliile de acoperis).

In ceea ce priveste productia agrotextilelor, principala materie prima utilizata este polipropilena, pe langa aceasta se adauga aditivi precum: calcar, coloranti si stabilizatori UV. Pentru produsele biodegradabile se utilizeaza biopolimerii. Materiile prime sunt amestecate pentru a obtine un prim produs preliminar, care devine baza celorlalte produse. Un extruder transforma amestecul intr-o folie.

Aceasta folie este taiata in benzi de cativa milimetri grosime, care apoi sunt infasurate pe bobine. Aceste bobine sunt asezate apoi una langa alta, si sute de benzi sunt derulate pe structuri longitudinale. Aceste structuri, servesc la randul lor, drept baza in procesul de tesut. Benzile transversale sunt introduse in timpul procesului de tesere.

Odata ce procesul de tesere este terminat, un strat special poate fi aplicat tesaturilor, in functie de destinatia pe care o au (tesaturi pentru acoperire). La sfarsitul procesului de productie, tesaturile sunt rebobinate, taiate sau indoite, in functie de latimile finale.

Beaulieu Technical Textiles  este un membru de seama al Belgian Beaulieu International Group. Astazi, acest renumit grup industrial detine o pozitie de piata solida, atât în piata producatoare de materii prime, cât si în cea de intermediere a bunurilor, oferind de asemenea o gama extinsa de produse pentru acoperirea pardoselilor.

Beaulieu Technical Textiles imbina un spirit de pionier cu experienta pusa in practica. Linia sa de produse de referinta este proiectata pentru a raspunde trendurilor si cerintelor actuale, precum si de viitor. Rezultatul: O gama de solutii dovedite a fi de calitate si durabilitate exceptionala.

 

Beaulieu Technical Textiles ofera o gam? de produse profesionale, optime, pentru o varietate de aplica?ii: controlul asupra buruienilor, stimularea cre?terii, control asupra climei, managementul apei si transport. Tesaturile agrotextile BTT sunt utilizate in:

  • Legumicultura

Agrotextilele sunt produse indispensabile în horticultura profesionala, unde sunt folosite ca: material de mulcire, tesaturi pentru acoperirea solariilor, tesaturi reflexive si tesaturi pentru transport.

  • Pomicultura      

Este dovedit stiintific faptul ca tesaturile agrotextile stimuleaza cresterea, controleaza cresterea buruienilor si ofera o protectie de înalta performanta asupra climei, asigurând o recolta optima si o calitate uniforma a fructelor (marime, culoare, forma si gust). Tesaturile agrotextile de culoare alba stimuleaza cresterea plantelor si a fructelor. Agrotextilele pentru acoperirea solariilor protejeaza împotriva conditiilor de clima extreme si daunatoare, în timp ce tesaturile pentru mulcire sunt esentiale in lupta ecologica împotriva buruienilor.

  • Peisagistica

Agrotextilele sunt folosite pentru controlul buruienilor, prin acoperirea solului, la suprafetele verzi, fie publice sau private, precum si în aplicatii de amenajari rezidentiale. Agrotextilele pentru mulcire blocheaza lumina, dar permit trecerea aerului si a apei catre sol. Acestea ajuta la aprovizionarea cu hrana a plantei, protejând astfel plantele si culturile de buruienile daunatoare. Tesaturile pentru mulcire elimina necesitatea folosirii erbicidelor.

  • Silvicultura

Tesaturile pentru mulcire combat buruienile, ajutând astfel dezvoltarea plantelor tinere. Acestea stimuleaza dezvoltarea anumitor tipuri de pomi in primii lor ani de crestere. Tesaturile agrotextile protejeaza de asemenea împotriva conditiilor climatice extreme si daunatoare.

  • Retail

Beaulieu Technical Textiles ofera canalelor de retail tesaturi textile pentru amenajari rezidentiale, cât si pentru controlul buruienilor. Tesatura agrotextila pentru mulcire poate fi folosita pentru plantari noi, în jurul pomilor si arbustilor din gradinile ornamentale, din gradinile de legume, din paturile de flori în terenuri plate sau în panta. Pot fi folosite chiar si pentru alei din pietris si piatra, lemn, precum si pentru terase.

  Legumicultura Pomicultura Amenajari rezidentiale Sivicultura
Controlul buruienilor Agrolys Agrolys

Agrolys

Okolys

Agrolys

Okolys

Colorarea fructelor   Lumilys    
Stimularea cresterii Agrolys Agrolys Agrolys Agrolys
Controlulu climei Coverlys Coverlys    
Transport Translys      

Acoperind diverse piete si domenii, Beaulieu Technical Textiles ramane dedicata principiilor sale: Solutii Inedite. Calitate Garantata.

Firma Morami SRL este unic importator si distribuitor in Romania a produselor firmei Beaulieu Technical Textiles, leaderul  pe piata mondiala de agrotextile tehnice.