Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Agrotextile - BEAULIEU Technical Textiles

Beaulieu Technical Textiles (BTT), membra a Grupului International Beaulieu, este un leader stabil si o forta pe piata mondiala de agrotextile tehnice.

Beaulieu International Group este alcatuit din trei unitati de business.

„Flooring Solutions” este leader European pe piata produselor de acoperire integrala (covoare, tesaturi cusute, perne din vinilin, LVT si parchet).

O a doua unitate a afacerii, denumita „Granules”, produce granule de polipropilena pentru numeroase aplicatii.

Si cea de-a treia unitate a afacerii „Engineered Products” gazduieste activitati cum ar fi „Fibre”, „Fire”, „Textile tehnice” si „Tesaturi tehnice”.

Beaulieu International Group are 4200 de angajati în 29 de fabrici, 9 birouri de vânzari si 8 centre de distributie în 14 tari. în 2014, cifra de afaceri a Grupului International Beaulieu a fost 1,7 miliarde de euro.

Beaulieu Technical Textiles dispune de trei locuri de productie:

► doua locuri in Belgia: Komen si Kruishoutem

► un loc de productie in Weihai, Shandong Province, China

Compania produce solutii textile dintr-o varietate de polimeri (polipropilena, polietilena si polimeri bio). Tesaturile si benzile sunt folosite în diverse industrii, cum ar fi agricultura si horticultura (agrotextilele), constructiile civile (geotextilele), ambalaje industriale (cu strat protector sau fara strat protector), industria covoarelor (pentru baza primara sau secundara) si constructii (sub foliile de acoperis).

In ceea ce priveste productia agrotextilelor, principala materie prima utilizata este polipropilena, pe langa aceasta se adauga aditivi precum: calcar, coloranti si stabilizatori UV. Pentru produsele biodegradabile se utilizeaza biopolimerii. Materiile prime sunt amestecate pentru a obtine un prim produs preliminar, care devine baza celorlalte produse. Un extruder transforma amestecul intr-o folie.

Aceasta folie este taiata in benzi de cativa milimetri grosime, care apoi sunt infasurate pe bobine. Aceste bobine sunt asezate apoi una langa alta, si sute de benzi sunt derulate pe structuri longitudinale. Aceste structuri, servesc la randul lor, drept baza in procesul de tesut. Benzile transversale sunt introduse in timpul procesului de tesere.

Odata ce procesul de tesere este terminat, un strat special poate fi aplicat tesaturilor, in functie de destinatia pe care o au (tesaturi pentru acoperire). La sfarsitul procesului de productie, tesaturile sunt rebobinate, taiate sau indoite, in functie de latimile finale.

Beaulieu Technical Textiles  este un membru de seama al Belgian Beaulieu International Group. Astazi, acest renumit grup industrial detine o pozitie de piata solida, atât în piata producatoare de materii prime, cât si în cea de intermediere a bunurilor, oferind de asemenea o gama extinsa de produse pentru acoperirea pardoselilor.

Beaulieu Technical Textiles imbina un spirit de pionier cu experienta pusa in practica. Linia sa de produse de referinta este proiectata pentru a raspunde trendurilor si cerintelor actuale, precum si de viitor. Rezultatul: O gama de solutii dovedite a fi de calitate si durabilitate exceptionala.

 

Beaulieu Technical Textiles ofera o gamă de produse profesionale, optime, pentru o varietate de aplicații: controlul asupra buruienilor, stimularea creșterii, control asupra climei, managementul apei si transport. Tesaturile agrotextile BTT sunt utilizate in:

► Legumicultura

Agrotextilele sunt produse indispensabile în horticultura profesională, unde sunt folosite ca: material de mulcire, țesături pentru acoperirea solariilor, țesături reflexive si țesături pentru transport.

► Pomicultura      

Este dovedit științific faptul că țesăturile agrotextile stimulează creșterea, controlează creșterea buruienilor si oferă o protecție de înaltă performanță asupra climei, asigurând o recoltă optimă și o calitate uniformă a fructelor (mărime, culoare, formă și gust). Țesăturile agrotextile de culoare albă stimulează creșterea plantelor și a fructelor. Agrotextilele pentru acoperirea solariilor protejează împotriva condițiilor de climă extreme si dăunătoare, în timp ce țesăturile pentru mulcire sunt esențiale in lupta ecologică împotriva buruienilor.

► Peisagistica

Agrotextilele sunt folosite pentru controlul buruienilor, prin acoperirea solului, la suprafețele verzi, fie publice sau private, precum și în aplicații de amenajări rezidențiale. Agrotextilele pentru mulcire blochează lumina, dar permit trecerea aerului și a apei către sol. Acestea ajută la aprovizionarea cu hrană a plantei, protejând astfel plantele și culturile de buruienile dăunătoare. Țesăturile pentru mulcire elimină necesitatea folosirii erbicidelor.

► Silvicultura

Țesăturile pentru mulcire combat buruienile, ajutând astfel dezvoltarea plantelor tinere. Acestea stimulează dezvoltarea anumitor tipuri de pomi in primii lor ani de creștere. Țesăturile agrotextile protejează de asemenea împotriva condițiilor climatice extreme si dăunătoare.

► Retail

Beaulieu Technical Textiles ofera canalelor de retail țesături textile pentru amenajări rezidențiale, cât și pentru controlul buruienilor. Țesătura agrotextilă pentru mulcire poate fi folosită pentru plantări noi, în jurul pomilor si arbuștilor din grădinile ornamentale, din grădinile de legume, din paturile de flori în terenuri plate sau în pantă. Pot fi folosite chiar și pentru alei din pietriș si piatră, lemn, precum și pentru terase.

  Legumicultura Pomicultura Amenajari rezidentiale Sivicultura
Controlul buruienilor Agrolys Agrolys

Agrolys

Okolys

Agrolys

Okolys

Colorarea fructelor   Lumilys    
Stimularea cresterii Agrolys Agrolys Agrolys Agrolys
Controlulu climei Coverlys Coverlys    
Transport Translys      

Acoperind diverse piete si domenii, Beaulieu Technical Textiles ramane dedicata principiilor sale: Solutii Inedite. Calitate Garantata.

Firma Morami SRL este unic importator si distribuitor in Romania a produselor firmei Beaulieu Technical Textiles, leaderul  pe piata mondiala de agrotextile tehnice.