Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

GREEN PARADISE - Seme in nastro

Green Paradise este una din cele mai vandute si apreciate game de seminte de legume si flori, seminte de gazon si trifoi pitic. bulbi de flori de primavara si toamna din Italia.

Green Paradise oferă o gamă largă de produse pentru grădinărit şi de grădină, cu linii de produse complete şi cu o calitate maxima. Seminte de legume, plante aromatice, leguminoase si flori, seminte de gazon si trifoi ornamental pitic, bulbi de flori de primavara si toamna, destinate pentru utilizatorii exigenţi, amatori sau profesionisti, ce doresc seminte de calitate in gradina lor proprie, indiferent ca este vorba despre seminte din gama hobby sau profesionala, seminte care pot fi găsite în diverse linii propuse, dintre soiuri de cele mai comune, pana la varietati specifice sau hibrizi.

Linia "Seme in nastro" aduna cateva varietati de seminte, cu calibru foarte mic, ce sunt pregatite gata de semanare, fiind deja pozitionate in functie de distanta de semanare pe o banda de hartie biodegradabila. Benzile de aseaza pe terenul gata pregatit, la distantele necesare una de alta (distranta dintre randuri) fiind usor acoperite ulterior cu pamant. Se uda terenul bine si se asteapta ca plantele sa rasara.

Avantajele oferite de aceasta linie sunt:

  • usurinta la semanare
  • nu mai este nevoie de rarirea plantelor
  • distanta optima intre plante pentru a se putea dezvolta foarte bine
  • posibilitatea de semanare intercalata a doua varietati de legume (varianta combinata ridichi de luna-morcov)

Firma S.C. Morami S.R.L. incepand cu anul 2013 este unic importator si distribuitor in Romania a produselor din gama Green Paradise.

 

Nu sunt produse in aceasta categorie!