Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Scoarta pin Decoral

decoral

scoarta de pin maritim decorativ (Pinus pinaster) calibrat

Scoarta din pin maritim decorativ DECORAL este un produs complet natural. Odata ce coaja este separata de lemn, este macinata, sortata si deprafuita, utilizand o masinarie hi-tech. Acest tip de proces de selectie asigura un produs fin exceptional, cu caracteristici estetice si functionale, considerat a fi cel mai bun din Europa.

Ideal pentru mulcirea decorativa in vase si gradini, Decoral contine o cantitate mare de rasina acida, care impiedica germinatia buruienilor.

 

Pe langa asigurarea in gradina a unui aspect estetic deosebit de rosu-maroniu, acest mulci este capabil de a preveni cresterea buruienilor, de a reduce cantitatea de apa evaporata prin optimizarea irigarii si fertilizarii, pastrand in acelasi timp suprafata solului afanata prin prevenirea formarii crustelor tipice solurilor argiloase si reducerea schimbarilor bruste de temperatura la nivelul radacinii plantelor la care acestea pot fi supuse atat iarna cat si vara.

Daca este utilizat in ghivece de flori si jardiniere, acest produs va impiedica spalarea substratului in timpul ploilor abundente sau a irigarii in exces.

Compozitie

scoarta de pin maritim

*Pentru acest produs se percep taxe de expeditie indiferent de valoarea comenzii. Acest produs nu face obiectul conditiilor de transport gratuit !!!

Pret: 64,90 Lei (TVA inclus)
Cod produs: VIG67
Pret: 0 Lei (TVA inclus)
Pentru modalitati de livrare click aici