Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Ingrasaminte in suspensie (gel) GROWMAX FORT

 

  GROWMAX FORT

 

GROWMAX FORT este un îngrășământ în suspensie (gel) omogen, produs din materie primă de calitate premium, care nu conține impurități. 

GROWMAX FORT este liber de clor, sodiu și nu are metale grele.

ADFERT a dezvoltat gama de îngrășăminte GrowmaX cu grade de concentrație dedicate, pentru a optimiza nutriția plantelor în toate stadiile de dezvoltare.

  • GROWMAX FORT STARTER
  • GROWMAX FORT CREȘTERE
  • GROWMAX FORT ECHILIBRARE
  • GROWMAX FORT PRODUCERE

Pe lângă aceste produse destinate fiecărui stadiu de dezvoltare, mai regăsim și GROWMAX POTASIU, un înlocuitor excelent pentru Azotatul de potasiu, care poate fi inclus în programele de fertilizare, alături de variantele de mai sus. 

Caracteristici:

GROWMAX FORT este un îngrășământ calitativ, economic și concentrat, care satisface nevoile culturilor dumneavoastră.

GROWMAX FORT este un îngrășământ gel disponibil în diferite formule, care se pot aplica în toate stadiile de dezvoltare ale plantelor.

GROWMAX FORT conține o cantitate mare de sulf care coboară nivelul ph-ului din sol, ceea ce duce la o disponibilitate ridicată de nutrienți pentru plante.

GROWMAX FORT conține microelemente în formă chelatată, făcându-le mai ușor de absorbit de către plante.

GROWMAX FORT poate fi amestecat cu majoritatea îngrășămintelor și pesticidelor.

Principalele avantaje ale îngrășămintelor de suspensie:

⇒ CONCENTRAȚIA: Îngrășămintele Growmax sunt foarte concentrate și, prin urmare, sunt mai eficiente, de cele mai multe ori fiind necesare mai puține aplicații.

⇒ EFICIENȚA: Datorită compoziției lor unice, îngrășămintele Growmax reduc simptomele de stres și oferă protecție împotriva condițiilor nefavorabile de viață.

⇒ UȘOR DE FOLOSIT: Îngrășămintele Growmax combină beneficiile îngrășămintelor sub formă de praf și celor lichide într-un singur produs. De asemenea, sunt disponibile în ambalaje ușor de folosit.

⇒ SOLUBILITATE 100%: Spre deosebire de alte îngrășăminte în suspensie, formulările Growmax sunt libere de compuși insolubili.

⇒ ELIMINAREA BLOCAJELOR: Ph-ul scăzut al îngrășămintelor Growmax desfundă orificiile duzelor de picurare, rezultând astfel o IRIGARE într-un mod curat și eficient.

⇒ CANTITATE RIDICATĂ DE NUTRIENȚI: Fertigarea cu Growmax produce o creștere accentuată a asimilării nutrienților de către plante.

⇒ DISPONIBILITATE: Disponibilitate datorită ph-ului scăzut și a formulelor unice de nutrienți din compozițe.

⇒ EFICIENȚĂ FOLIARĂ: Pentru o dezvoltare fructuoasă, frunzele trebuie să fie tratate cu soluții eficiente, dar ușoare pentru a putea controla deficiențele și a evita uscarea sau arderea frunzelor. O aplicare foliară cu soluție Growmax asigură o suprafață uniformă de nutrienți cu o aderare optimă.

Produsele GROWMAX reprezintă o nouă generație de îngrășăminte de specialitate, dezvoltate, testate și aprobate.

Linia GROWMAX prezintă produse ce se pot folosi atât pentru fertigare, cât și pentru aplicare foliară.

GROWMAX este îngrășământ gel conceput special pentru o performanță optimă a rădăcinilor și a frunzelor, ceea ce le permite utilizatorilor să mărească productivitatea și să îmbunătățească calitatea produselor.

Formule Growmax FORT:

Produs/Macroelemente Analiza
(N) % P2O5 % K2O % MgO % SO3 %
12-0-60 12 - 60 0.5 26
12-52-08 + 0.5 MgO+TE 12 52 0.8 0.5 -
12-12-46+TE 12 12 46 - -
25-25-25+1MgO+TE 25 25 25 1.0 -
40-10-10+TE 40 10 10 - 3

 

 

 

 

 

Toate îngrășămintele Growmax conțin următoarele microelemente:

Microelemente Fe Zn Mn Cu B Mo
ppm 1.000 500 500 250 50 10

 

 

Produse

Produs Descriere
GROWMAX FORT STARTER 12-52-8 + 0.5 MgO + TE
Formulă cu conținut ridicat de fosfor, ce stimulează dezvoltarea rădăcinii.
GROWMAX FORT CREȘTERE 40-10-10 + 0.5 MgO + TE Formulă cu conținut ridicat de azot, care stimulează dezvoltarea vegetativă.
GROWMAX FORT ECHILIBRARE 25-25-25 + 1 MgO + TE Formulă cu scopuri multiple în dezvoltarea plantei.
GROWMAX FORT PRODUCERE 12-12-46 + TE Formulă cu conținut ridicat de potasiu, ce ajută la creșterea fructelor și la o rezistență ridicată atât la recoltare cât și la transport.
GROWMAX FORT POTASIU Formulă cu conținut ridicat de potasiu fără fosfor, ce ajută la creșterea fructelor. Este un înlocuitor pentru azotatul de potasiu.
Nu sunt produse in aceasta categorie!