Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Folie tunel Politiv E1402 CLEAR UVA

 

Foliile pentru tunele pe care le produce Politiv cuprind o gama larga de tipuri, cu grosimi intre 17-120 microni, avand latimi cuprinse intre 1-12 metri. Aceste folii sunt utilizate de obiciei pentru un singur sezon (sezon rece). Aceasta folie are proprietati mecanice ridicate, rezistand foarte bine in timpul aplicarii in teren. Pentru culturile care sunt sensibile la umiditate si condens, aditivul anti-ceata (anti-fog) ar trebui adaugat in continutul folie ce se foloseste pentru protejarea acestora, in scopul protejarii contra aparitiei bolilor cauzate de umiditatea ridicata a aerului.

 

 

Proprietatile foliei de tunel Politiv E1402 CLEAR UVA

  • Proprietati de baza:
  1. Proprietati mecanice ridicate:

Proprietatile mecanice ale foliei depind de polimerii utilizati si de tehnologia de productie. In Politiv s-au utilizat si se utilizeaza doar materiale sofisticate furnizate de cei mai importanti furnizori de polimeri si aditivi si extrudere complet computerizate. Foliile Politiv respecta standardul israelian 821, standardele europene ISO si ASTM - click aici pentru a vedea standardele certificate).

  1. Stabilitate UV  (durabilitatea foliei):

Foliile fara stabilizatori UV s-ar deteriora dupa cateva luni (4-6 in functie de grosimea foliei). Pentru a ajunge la durabilitatea dorita, adaugarea stabilizatorilor UV este necesara. Tipul stabilizatorilor UV si procentajul acestora in folie depind de durata de viata dorita a foliei, zona in care va fi utilizata (radiatia totala), grosimea foliei precum si a pesticidelor si ingrasamintelor utilizate in interiorul acestora. Atunci cand este utilizat sulful si clorul in interior serelor sau solariilor, trebuie utilizat la producerea foliei pentru tunele un pachet special de stabilizatori UV.

  1. Transmisia maxima a luminii la spectrul vizibil (TLT):

Energia de la soare este transmisa prin folie catre planta, unde antreneaza procesul de fotosinteza. Transmisia totala a luminii a foliei in spectrul radiatiei active fotosintetice (400-700 nanometrii) este extrem de importanta. Intensitatea acestor lungimi de unda (interval PAR) influenteaza in mod direct cresterea si dezvoltarea masei foliare a plantelor.

  • Proprietati optionale: - nu are

Folii pentru tunele Politiv

Cod Descriere produs T.L.T. IR. AF/AD Grosime (microni) Culoare Observatie
E1402 Clear UVA 90% x x 17-120 Clear culturi legumicole

Legenda:

x - fara efect
√ - cu efect
T.L.T. - transmisia totala a luminii
IR - termicitate
AF/AD - anti-ceata/anti-picurare

Date tehnice

Tip folie Culoare Latimi (m) Lungime (m) Densitate (mp/kg) Garantie Greutate medie/rola (kg) Pret lei/kg (inclusiv TVA) Pret* lei/ml (inclusiv TVA)
Grosime 17 microni (0,017 mm)
E1402 Clear UVA transparenta 1.6 1.000 63.6 1 sezon 24.49 14.38 0.35

Observatii !!!

* Pretul pe ml este orientativ deoarece este calculat luand in considerare greutatea medie a rolelor de folie.

  • De asemenea pretul calculat pe rola este un pret mediu calculat la greutatea medie a unei role. Datorita faptului ca fiecare folie are o greutate individuala, pretul exact al unei role de folie vi-l putem comunica in momentul achizitiei foliei solicitate.

* Pretul de vanzare al foliei se refera la greutatea neta a rolelor si nu la greutatea bruta (care include si greutatea ambalajului). Prin urmare, consumatorul va plati doar cantitatea neta a foliei comandate.

Pentru a afla informatii cu privire la modul de manipulare si utilizare a foliilor pentru sere si solarii consultati Ghidul pentru manipularea si utilizarea foliilor pentru sere si solarii.

Garantia foliei se ofera doar respectand "Ghidul pentru manipularea si utilizarea foliilor Politiv pentru sere si solarii" si este obligatorie pastrarea ambalajului original (in cazul rolelor achizitionate in ambalaj original) si a etichetelor plasate pe ambalajul foliilor (unde apar trecute date necesare identificarii lotului, caracteristicile foliei livrate) precum si a facturii sau bonului fiscal de achizitie.

Pentru modalitati de livrare click aici