Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Articole pentru horticultura - STOCKER

Numele Stocker este sinonim pentru calitatea de prima clasa in sfera produselor pentru gradinarit si a produselor profesionale din domeniul horticol, incepand cu anul 1985, anul infiintarii companiei.

In primii ani de existenta, afacerea de familie locata in Lana - Tirolul de Sud se specializeaza in principal pe foarfece de calitate pentru sectorul profesional (viticultura si pomicultura). In urmatorii ani afacerea s-a dezvoltat, iar firma a inceput sa produca si alte produse, cum ar fi: articole pentru legat folosite in viticultura si pomicultura, articole pentru protectia culturilor horticole, unelte pentru gradinarit, instalatii de irigare pentru sectorul hobby.

Incepand cu anii '90, firma Stocker, datorita raportului foarte bun intre calitatea produselor si pretul lor, isi extinde activitatea in tari din Europa, cum ar fi: Austria, Germania, Spania, Portugalia, Slovenia, Grecia, Franta, Olanda, Elvetia, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Moldova si Ucraina.

Incepand cu acest an, produsele Stocker ( www.stockergarden.com ) sunt prezente si in Romania, prin intermediul firmei noastre, Morami S.R.L., in calitate de unic importator si distribuitor. Cu aceasta ocazie, atat cultivatorii profesionisti (viticultori, pomicultori, legumicultori) cat si amatorii in ale gradinaritului, cei care doresc sa-si ingrijeasca gradina de langa casa, au posibilitatea sa folosesca produsele Stocker, produse ce se remarca prin calitatea excelenta si indeosebi prin pretul acestora, raportat la calitatea lor.

Gama produselor Stocker cuprinde articole pentru profesionisti si pentru amatori, grupate in mai multe categorii, cum ar fi: ferastraie, foarfeci pentru taiat, foarfeci pentru recoltat, articole pentru irigatii, ustensile pentru legat si cutite, unelte pentru gradinarit, echipamente pentru gradinarit, materiale pentru protectia culturilor, mini-sere, echipamente pentru imprastiat, pompe de stropit si rezervoare pentru apa, ustensile si echipamente pentru irigat ghivece si jardiniere, adaposturi (casute) pentru pasari, articole pentru controlul daunatorilor.

 

Nu sunt produse in aceasta categorie!