Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Agrotextile pentru transport

Tesaturile agrotextile ale Beaulieu Technical Textiles (BTT) sunt utilizate în sere ca o banda transportoare pentru a facilita colectarea deseurilor de frunze la sfârsitul fiecărui sezon.

In sere, deseurile si rezidurile vegetale sunt colectate si stocate pe agrotextilul Translys de-a lungul intregului sezon sau la sfarsitul sezonului. La sfarsitul sezonului, resturile vegetale sunt colectate pe aceste covorase de transport. Deseurile colectate la nivel integral vor fi apoi transportate pentru o prelucrare ulterioara.

De ce sa folosim Translys?

  • Transport al foliajului, garantat si de durata
  • Performanta pe termen lung
  • Culoarea alba stimuleaza cresterea plantelor tinere
  • Rentabil din punct de vedere al costului, usor de utilizat, se poate refolosi.

Tesaturile agrotextile Translys au fost concepute pentru transportul in culturile de tomate, ardei, castraveti, capsuni, s.a. atat in spatiile protejate cat si in camp deschis.

Segmentele de utilizare ale Agrotextilelor pentru transport:

► Pomicultura

Este dovedit stiintific faptul ca tesaturile agrotextile stimuleaza, controleaza cresterea buruienilor si ofera o protectie de inalta performanta asupra climei, asigurand o recolta optima si o calitate uniforma a fructelor (marime, culoare, forma si gust).

Tesaturile agrotextile de culoare alba stimuleaza cresterea plantelor si a fructelor.

Tesaturile pentru acoperire (Coverlys) protejaza impotriva conditiilor climatice extreme si daunatoare, in timp ce agrotextilele au o importanta extrema in lupta impotriva buruienilor.

Agrotextilele utilizate in Pomicultura sunt: Translys BL135, Translys WH150.

► Horticultura

Tesaturile agrotextilele ale Beaulieu Technical Textiles sunt produse indispensabile în horticultura profesionala, unde sunt folosite ca tesaturi pentru transport.

Agrotextilele utilizate in Horticultura sunt: Translys BL135, Translys WH150.