Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Agrotextile pentru controlul asupra buruienilor

Agrotextilele pentru controlul asupra buruienilor blocheaza lumina, dar permite aerului si apei sa patrunda intre sol si atmosfera. Astfel, asigura plantelor mai multa hrana, si protejaza plantele si culturile de buruienile daunatoare. Agrotextilele BTT elimina de asemenea necesitatea utilizarii erbicidelor.

De ce sa folosim Agrotextilele BTT?

  • Reprezinta un mod ecologic pentru combaterea buruienilor
  • Nu necesita utlizarea erbicidelor
  • Ofera protectie plantelor si culturilor
  • Previn bolile daunatoare
  • Usor de instalat

Segmentele de utilizare ale Agrotextilelor pentru controlul buruienilor:

► Pomicultura

Este dovedit stiintific faptul ca tesaturile agrotextile stimuleaza cresterea plantelor, controleaza cresterea buruienilor si ofera o protectie de inalta performanta asupra climei, asigurand o recolta optima si o calitate uniforma a fructelor (marime, culoare, forma si gust).

Tesaturile agrotextile de culoare alba stimuleaza cresterea plantelor si a fructelor.

Tesaturile pentru acoperire protejaza impotriva conditiilor climatice extreme si daunatoare, in timp ce agrotextilele au o importanta extrema in lupta impotriva buruienilor.

Agrotextilele pentru contolul buruienilor utilizate in Pomicultura sunt: Agrolys BL90, Agrolis BL100, Agrolys BL130 si Agrolys BL200.

► Horticultura

Tesaturile agrotextile ale Beaulieu Technical Textiles sunt produse indispensabile în horticultura profesionala, unde sunt folosite ca: material de mulcire, tesaturi pentru acoperirea solariilor, tesaturi reflexive si tesaturi pentru transport.

Agrotextilele pentru contolul buruienilor utilizate in Horticultura sunt: Agrolys BL90, Agrolis BL100, Agrolys BL130 si Agrolys BL200.

► Peisagistica

Agrotextilele sunt folosite pentru controlul buruienilor, prin acoperirea solului, la suprafetele verzi, fie publice sau private, precum si in aplicatii de amenajari rezidentiale. Agrotextilele pentru mulcire blocheaza lumina, dar permit trecerea aerului si a apei catre sol. Acestea ajuta la aprovizionarea cu hrana a plantei, protejand astfel plantele si culturile de buruienile daunatoare. Tesaturile pentru mulcire elimina necesitatea folosirii erbicidelor.

Agrotextilele pentru contolul buruienilor utilizate in Peisagistica sunt: Agrolys GR86, Agrolys GR100, Agrolys GR130, Agrolys HV86, Agrolys HV130, Okolys GR110.

► Sivicultura

Tesaturile pentru mulcire combat buruienile, ajutand astfel dezvoltarea plantelor tinere. Acestea stimuleaza dezvoltarea anumitor tipuri de pomi in primii lor ani de crestere. Tesaturile agrotextile protejeaza de asemenea impotriva conditiilor climatice extreme si daunatoare.

Agrotextilele pentru contolul buruienilor utilizate in Silvicultura sunt: Agrolys GR86Agrolys GR130Agrolys HV86, Agrolys HV130, Okolys GR110.