Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Agrotextil Translys BL135

Beaulieu Technical Textiles ofera o gama de produse profesionale, optime, pentru o varietate de aplicatii: controlul asupra buruienilor, coloritul fructelor, stimularea cresterii, control asupra climei, managementul apei si transport.

Tesaturile agrotextile pentru transport ale Beaulieu Technical Textiles (BTT) sunt folosite in transportarea resturilor (plante, radacini, copili) la finalul culturii, pentru ca apoi acestea sa fie scoase din sera/solar.

Translys se aseaza printre randurile de cultura, apoi resturile se pun pe el, urmand sa fie tras manual sau mechanic de la un capat, usurand astfel munca necesara.

 

Aplicatii Translys BL135

Pomicultura

Este dovedit stiintific faptul ca tesaturile agrotextile stimuleaza, controleaza cresterea buruienilor si ofera o protectie de inalta performanta asupra climei, asigurand o recolta optima si o calitate uniforma a fructelor (marime, culoare, forma si gust).

► Horticultura
Agrotextilul Translys BL135 este un produs indispensabil in horticultura profesionala, unde este folosit ca tesatura pentru transport.

Functiile Translys BL135

►Transportul resturile vegetale

♦ Translys este utilizat in sere in scopul de a transporta resturile vegetale catre poteca principala.

♦ Este prevazut cu niste intarituri speciale care nu se destrama

♦ Este extrem de rezistent pe toata lungimea produsului.

Avantajele utilizarii Translys BL135

  • Transport rezistent si stabil
  • Performanta pe termen lung
  • Rentabil din punct de vedere al costului
  • Usor de utilizat, se poate refolosi.

Specificatii

► Material: polipropilena

► Densitate: 135 gr/mp

► Lungimea rolei: 100 m

► Culoare: negru

► Latime: 131 cm

Translys BL135 este un produs de inalta calitate datorita gradului ridicat de opacitate si avand o ridicata stabilizare UV.

Toate produsele au o garantie privind stabilizarea UV. Garantia nu mai este valabila, in cazul in care produsele intra in contact cu sulful, clorul, fierul, derivati ai bromului, precum si sulfati de cupru.

Agrotextilele Translys BL135 nu sunt disponibile in stoc.

Acestea se aduc doar in urma unor comenzi ferme preluate de catre operatorii si agentii nostri de vanzari. Informatiile cu privire la conditiile unei comenzi ferme le veti primi de la operatorii si agentii nostri de vanzari (pe mail sau telefonic) in urma comenzilor primite de la dumneavoastra, telefonic sau pe mail. 

Pentru modalitati de livrare click aici