Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Agrosel

S.C. AGROSEL S.R.L. si-a inceput activitatea in 1998 fiind preocupata inca de la inceput de aprovizionarea cultivatorilor cu seminte cu valoare culturala si biologica ridicata, constienta fiind ca numai astfel va putea contribui la redresarea sectorului legumicol.

Avand in vedere posibilitatile largi, oferite de acest segment, in anul 2001 a initiat dezvoltarea acestuia prin creearea unui sortiment propriu de legume si flori microambalate. De la bun inceput paleta sortimentala a fost conceputa in asa fel incat sa permita satisfacerea cerintelor oricarui client.

Semintele din varietatile mult solicitate de catre cultivatori sunt oferite in ambalaje profesionale la numar de seminte precum si la gramaj.

Avand ca scop primordial furnizarea permanenta si continua de seminte, firma a initiat un program propriu de ameliorare creativa si conservativa.

Desigur, pentru multumirea clientilor firmei, nu este suficienta numai diversitatea, trebuie ca firma sa asigure si calitatea produselor. In acest sens, in ultimul timp, firma a dezvoltat tehnici de sortare si calibrare a semintelor, astfel incat cultivatorii sa beneficieze de uniformitate in cultura.

Semintele ambalate de Agrosel se incadreaza in standardele de calitate cerute de legislatia in vigoare, remarcandu-se si prin modul de ambalare si prezentare.

Oferta este actualizata pentru sezonul 2019

Pentru oferta de seminte semi-profesionale Agrosel click aici

Nu sunt produse in aceasta categorie!