Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Sulfat de potasiu Solucros

►Este un ingrasamant pur, foarte concentat,100% solubil si  are, de asemenea, o cantitate scazuta de saruri.

►Aceste caracteristici fac din Solucros® sa fie ideal pentru irigare, fiind un produs adecvat culturilor sensibile la clor şi saruri, cum ar fi fructele, legumele, etc.

Compozitie

Nutrient Concentratie
K2O 50.5%
K 42%
SO4 56%
S 18%

 

►Sulfatul de potasiu asigura una dintre cele mai prietenoase forme a celui mai important nutrient al plantei-potasiul. Acest ingrasamant ofera o serie de avantaje importante fata de alte surse de potasiu, care permite sa ajute producerea unei culturi de inalta calitate, cu o valoare maxima la export, precum si protejarea mediul inconjurator.

Avantaje:

  • Complet solubil in apa.
  • Fabricat din ingrediente de inalta calitate.
  • Este format din nutrienti 100%  pentru plante.
  • Fara  clorura de sodiu si alte elemente daunatoare plantelor.

Solucros este un ingrasamant util care permite aplicari de potasiu la nivelurile si etapele necesare fara a depasi nevoile de sulf ale plantelor.

Atunci cand este utilizat prin fertirigare, va recomadam mai intai sa dizolvati Solucros®, inainte de a-l amesteca cu alte ingrasaminte. Pentru apele alcaline (pH>8) mai intai acidifiati solutia inainte de a adauga Solucros®.

Atunci cand este utilizat prin aplicare foliara, Solucros® s-a dovedit a fi extrem de eficient in tratarea sau prevenirea deficientei de potasiu, precum si in imbunatatirea calitatii fructelor si legumelor. Pulverizarile foliare care contin Solucros® trebuie sa se realizeze in timpul serii sau dimineata mai devreme in timp ce culturile sunt intr-o stare de turgescenta.

►Solucros poate fi amestecat cu toate ingrasamintele solubile in apa, cu excepţia azotatului de calciu şi solutiilor concentrate de magneziu. Concentratie mare de potasiu si lipsa azotului face posibila furnizarea cantitatii necesare de potasiu in toate etapele de crestere a plantelor.

►Poate fi combinat cu N, P sau NP in functie de nevoile culturilor.

*Pentru acest produs se percep taxe de expeditie indiferent de valoarea comenzii. Acest produs nu face obiectul conditiilor de transport gratuit !!!

Pret: 115,00 Lei (TVA inclus)
Cod produs: H52-548-672
Pret: 0 Lei (TVA inclus)
Pentru modalitati de livrare click aici