Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Scotts - Everris

Legume, fructe si culturi agricole

Everris ofera un concept unic de fertilizare pentru producatorii de legume, fructe sau culturi agricole. Cu produse de specialitate destinate fertilizarii foliare,  fertirigarii si descompunerii controlate, Everris este capabila sa ofere toate necesitatile de nutritie dorite de cultivatori.

Calitatea ramane un ingredient crucial al portofoliului de ingrasaminte de precizie Everris. Dezvoltari inovatoare vor permite ca gama de produse din segmentul agriculturii specializate sa se extinda si sa includa mai multe produse, care vor permite Everris sa satisfaca continuu necesitatile tuturor cultivatorilor.

Solinure - produsul Scotts pe care te poti baza!

Solinure este un produs de traditie al segmentului Scotts de ingrasaminte hidrosolubile. Gama Solinure beneficiaza de experienta si siguranta unui produs folosit de multi ani cu succes. In acelasi timp, Solinure a fost imbunatatit continuu pentru a fi la inaltimea solicitarilor si performantelor sistemelor de productie moderne. Solinure este partenerul dumneavoastra de incredere, iar calitatea lui se imbunatateste in permanenta.

Imbunatatire constanta a calitatii si a performantelor

Mai multe inovatii recente au fost incluse in gama Solinure:

  • o noua formulare a fost adaugata (Solinure GT 4), care a fost creata special pentru zonele mai reci cu aport de lumina scazut in lunile de iarna.
  • pachetul de microelemente a fost sporit pentru a da intregii game o forta initiala de actiune crescuta (Solinure GT).
  • calitatea materialelor componente a crescut, Scotts dezvoltand si un sistem indicator pe culori - "food grade", pentru produsele sale. Acesta este mult mai sigur, atat pentru plante, cat si pentru utilizatori.

Ca un extra-avantaj, acest indicator este realizat din micro-granule ce reduc praful si expunerea utilizatorului. Toate calitatile produsului Solinure adunate, fac din acesta un produs de incredere, foarte performant, ce continua sa se imbunatateasca odata cu inovatiile din noile tehnologii de cultura.

Beneficii oferite de Solinure
  • incredere: Solinure are rezultate foarte bune, dovedite in decursul anilor
  • formule inteligente: o gama completa avand nutrientii potriviti pentru fiecare faza de vegetatie
  • compozitii speciale: foarte folositoare pentru zonele mai reci cu aport de lumina scazut in lunile de iarna
  • materiale componente pure: ingrediente practic fara impuritati si cu un sistem de indicatori "food grade"
  • nutritie completa: continut ridicat de MgO cu microelemente potrivite (Solinure GT)
  • avantaj financiar: toate beneficiile enumerate mai sus nu au costuri suplimentare
  • calitate Scotts: control atent al ingredientelor, al procesului de fabricatie si al consistentei produselor

Pachetul de microelemente

Toate formularile lui Solinure GT contin un set complet de microelemente, in procente configurate special pentru culturi la sol. In plus, formularile contin un nivel ridicat de MgO pentru a preintampina deficientele de acest fel. Exceptia este Solinure GT 5, in care este mai putin de 2% MgO - doar datorita faptului ca are un pachet plin din ceilalti nutrienti, ce nu permite mai mult MgO! Toate microelementele sunt 100% chelate pentru a fi siguri ca sunt disponibile la absorbtia de catre planta in conditii dificile de cultivare in sol.

Sistem indicator microgranulat de la Scotts

Indicatorii de culoare sunt utili pentru a semnala prezenta Solinure in apa de irigat. Totusi, unele persoane intreaba daca indicatorii de culoare afecteaza plantele si daca ingrasamantul poate fi facut pentru o aplicare mai curata. Cu indicatorii de culoare granulati de la Scotts, ambele intrebari sunt eliminate. Mai intai, Scotts utilizeaza in indicator inert ce poate fi inclus in clasificarea "indicator alimentar". In al doilea rand, procesul de microgranulare elimina majoritatea prafului, astfel incat dumneavostra si echipamentul veti ramane curati.

Nu sunt produse in aceasta categorie!